Dikan otkrio blog i Facebook pa krenuo u "posljednji obračun" s novinarima

Tekst: Vanda Voloder
Foto: Damjan Tadić, Nina Đurđević/Cropix, Index

IAKO se prije nekoliko dana Lambaša potrudila još jednom obavijestiti novinare o svojoj idili koju je pronašla u zagrljaju Josipa Radeljaka, i to u mondenom i idiličnom turističkom selu u Švicarskoj, čini se kako se Dikan i ona ondje manje grle i slave svoju ljubav, a više provjeravaju stanje u hrvatskim medijima po pitanju sebe i svojih prioriteta.

"Hvala dobroti Dolores Lambaše koja mi velikodušno i hrabro ustupa svoj Facebook"

Živi dokaz su postovi na Indexovom blogeru koje ovaj par sada već svakodnevno ostavlja. "Zahvaljujem od srca dobroti Dolores Lambaše koja mi velikodušno i hrabro ustupa svoj jako posjećeni face prostor, pošto je svaka moja napisana riječ već godinama kukavički i mučki cenzurirana te nezakonito i arogantno naprosto blokirana, od, za sada još uvijek moćnog medijsko-terorističkog lobija raznih iskompleksiranih urednika nekih izdanja, koji su nažalost svoje novine stavili u službu osobne netrpeljivosti i osvete prema svim neistomišljenicima, te tako sramotno pretvorili svoje nekada ozbiljne dnevnike potrebne ovoj zemlji, u običnu vulgarnu žutu štampu!", piše Dikan glavom i bradom.

Otvoreno pismo Dikana Radeljaka

U beskrajno patetičnom "Otvorenom pismu!", da, apostrofirano je uskličnikom, Dikan se, nakon što je zajedno s Dolores obradio jednu izdavačku kuću, namjerio na urednika novina druge, u kojem ga proziva za "neugodno sustavno napajanje ciljanim terorom beznađa, a u svrhu stvaranja opasnog ozračja sveopćeg kaosa, već i onako od ozbiljnijih nevolja, izmorenu javnost naše zemlje". Ima tu još štošta, pročitajte ovdje, i uvjerite se u rječitost kralja špice i njegovu novostečenu medijsku slobodu izrečenu u maniri koje se ne bi posramio ni najzaposleniji dramaturg naših prostora. A predosjećamo, od čovjeka kojeg se srami vlastita majka, čut ćemo još.

Lana dobila novu mamu?

Samo moramo pričekati da se ljubavnici vrate sa svojeg medenog mjeseca i obilaska Dikanovih nekretnina, po mnogima, izrazito mutnog porijekla, u kojima miss Lambaša, eto upravo, beskrajno uživa. A i mala Lana je, kći koju je Dikanu rodila tragično preminula Ena Begović, izgleda, dobila novu mamu. Dokazuju to fotografije koje je uhvatio foto virtuoz Robert Gašpert nna špici, a koje jasno prikazuju zaslon Doloresinog mobitela na kojem, uz dječje črčkarije, jasno stoji ime djevojčice koju je godinama odgajala i za kojom je neizmjerno plakala Vlatka Pokos: Lana.

Kave se plaćaju novčanicama od tisuću kuna

A mladoj, putenoj, lijepoj Dolores nije trebalo dugo da se privikne na Dikanov lifestyle; po nju na špicu svakodnevno dolazi Dikanov skupi automobil koji je razvozi po gradu, kozmetičke tretmane i ekskluzivne dućane Dolores obilazi kao nikada do sad, a kave se, navodno, plaćaju novčanicama od tisuću kuna, što je očiti, opipljivi dokaz - ima se više nego prije, troši se više nego prije!

Da, pokušala se Lambaša nedavno, opet putem bloga, javno opravdati da je u zadnjih 14 mjeseci zaradila 65 tisuće eura. Fina je to svotica, to nitko ne može osporiti, ali ipak, jedva dostatna za mini garsonijeru u Dubravi. Uz to je poručila: "Jedan bolestan zub, koliko god da ga se lijepo plombiralo, estetski i vizualno popravilo,zatvorilo... Ako prethodno nije liječen, iznutra truli, gnjije i uzrokuje granulom, teški upalni proces, a kada taj isti gnoj dođe do mozga - iznenadnu smrt. Ne želim da se to dogodi hrvatskom narodu", kaže. Valjda je zato i pobjegla u Švicarsku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara