Dinamovac Sammir nogirao sunarodnjakinju Yasmine Chemin

Tekst: V.R.
Foto: Ronald Goršić/Cropix

VJEČITI Dinamov brazilski talent očigledno se umislio nakon što je konačno, dvije godine nakon skupo plaćenog prelaska u Zagreb, u Temišvaru odigrao pristojnu utakmicu pa mu njegova sunarodnjakinja više nije dovoljno dobra te je utjehu odlučio potražiti u jednoj od mnogobrojnih zagrebačkih nogosponzoruša. Njegova sada već bivša djevojka Yasmine Chemin na svojem Facebook profilu objavila je prijateljima i poznanicima da više nije u vezi, a sve zajedničke fotografije s mladim nogometašem je izbrisala.

Unatoč prekidu, Yasmine još uvijek ostavlja statuse upućene bivšem dečku, a jedan od njih kaže da se Yasmine "ne misli vratiti te da su svi njihovi mostovi porušeni", a u mapu naziva "Bolje mi je bez tebe" postavila je nove slike na kojima tulumari u društvu prijatelja, bez Sammira, ali i nogometaša igdje na vidiku, prenosi Jutarnji list.

O njihovu prekidu već se ranije nagađalo, ali Yasmine ga je demantirala objasnivši novinarima da se u domovinu nakratko morala vratiti zbog vize, a ne zbog toga što ju je popularni Dinamovac nogirao. Također, često se spominjalo i ime ljubomorne suparnice koja je pokušala, a kako se čini i uspjela, Sammira preoteti vrućoj Brazilki.

"Vjerujemo jedno drugom i zato smo zajedno. U suprotnom ne bi ni bilo razloga za vezu. Sammir je ljut jer pretpostavlja tko je to učinio. Jedna zla osoba kojoj je cilj da se on naljuti na mene", izjavila je tada Yasmine i usput najavila sudske tužbe nekim medijima. No niti jednu nije podigla.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara