Dino i Nives Drpić ponovno očekuju prinovu

Nives je nedavno u razgovoru za Index otkrila kako sumnja da je trudna, no tada je još uvijek čekala potvrdu liječnika. Prvog sina Leona rodila je krajem pretprošle godine, a za drugo dijete nije joj važno hoće li biti dječak ili djevojčica.

Nives, koja je ranije punila novinske stupce skandalima, sada živi nešto mirnijim životom. Odmah po rođenju sina na male se ekrane i u novine vratila postavši voditeljica RTL-ove emisije "Playboyeve zečice". Dino i Nives vjenčali su se prošle godine u Las Vegasu, a njihovo je vjenčanje bilo prilično nekonvencionalno za hrvatske standarde.

Dino i Nives vjenčali su se, naime, u Las Vegasu, a za svjedoke uzeli su dvoje nepoznatih ljudi. Nives se umjesto u tradicionalnoj bijeloj vjenčanici udala u haljini leopardova uzorka, dok je Dino na vjenčanju osvanuo u japankama.

Iako nisu željeli praviti preveliku pompu oko svog vjenčanja, Dino i Nives neko su vrijeme punili novinske stupce, pogotovo nakon što je jedan tabloid objavio privatne fotografije seksualnih orgija Nives Drpić i nekolicine "Modrih".

Dino je zbog tog skandala nerijetko bio i metom ismijavanja nogometnih navijača, a jednom je prilikom na njihove provokacije odgovorio pokazivanjem gole stražnjice, što je Nives okarakterizirala kao romantičan i "viteški čin".

B.S. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara