Dino Jelusić nakon pobjede: "Ne znam ima li itko s kim bih radije dijelio ovo"

Dino Jelusić nakon pobjede: "Ne znam ima li itko s kim bih radije dijelio ovo"
Foto: Press/Instagram

DINO JELUSIĆ i Tara Thaller odnijeli su pobjedu u finalu showa "Zvijezde pjevaju", a Dino se nakon pobjede oglasio na svom Instagramu.

"Nakon 8 tjedana rada i druženja, stigli smo do kraja ove sezone emisije "Zvijezde pjevaju". Počašćen sam što sam u svojem prvom mentorstvu imao priliku surađivati s predivnom Tarom Thaller te na kraju i pobijediti. Zaista ne znam postoji li itko s kim bi radije dijelio ovaj trenutak", poručio je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nakon 8 tjedana rada i druženja, stigli smo do kraja ove sezone emisije "Zvijezde pjevaju". Počašćen sam što sam u svojem prvom mentorstvu imao priliku surađivati s predivnom Tarom Thaller te na kraju i pobijediti. Zaista ne znam postoji li itko s kim bi radije dijelio ovaj trenutak. Čestitke Bojanu i Ashley, bilo je gusto i napeto, ali smo mi kao finalisti bili toliko neopterećeni i družili smo se kao da smo svi pobjednici, što i jesmo. Hvala svim natjecateljima koji su ovih 8 tjedana učinili toliko lakšima i zabavnima. Rekli su nam da će se razviti kompetitivnost, ali kod nas se to nije dogodilo i ostali smo jedna velika vesela družina. Hvala svima u produkciji, našoj kostimografkinji, sminkericama, koreografkinji, bendu i bekvokalima. Ali najveća hvala vama- našim navijačima i ljudima koji su nas pratili, gledali, podržavali i glasali i doveli nas do ovog trenutka. Uživajte u Uskrsu i reprizi jučerašnje epizode. Voli vas Dino ☺️💕

A post shared by Dino Jelusic (@dinojelusic) on

"Čestitke Bojanu i Ashley, bilo je gusto i napeto, ali smo mi kao finalisti bili toliko neopterećeni i družili smo se kao da smo svi pobjednici, što i jesmo. Hvala svim natjecateljima koji su ovih 8 tjedana učinili toliko lakšima i zabavnima. Rekli su nam da će se razviti kompetitivnost, ali kod nas se to nije dogodilo i ostali smo jedna velika vesela družina. Hvala svima u produkciji, našoj kostimografkinji, sminkericama, koreografkinji, bendu i bekvokalima", nastavio je.

"Ali najveća hvala vama- našim navijačima i ljudima koji su nas pratili, gledali, podržavali i glasali i doveli nas do ovog trenutka. Uživajte u Uskrsu i reprizi jučerašnje epizode. Voli vas Dino", na kraju je zaključio glazbenik uz fotografije iz emisije.

U završnu emisiju plasirali su se Tara i Dino te Ashley Colburn i Bojan Jambrošić, a kako su oba para imala jednak broj glasova žirija, o pobjedniku je odlučila publika.

"Na početku sezone nisam ništa očekivala, no svatko se treba nadati pobjedi. Ja sam jako zahvalna jer sam imala novo iskustvo. Upoznala sam sve te divne ljude i ovo ću pamtiti do kraja života. Dino i ja smo kliknuli isprve, timski smo igrači i to je rezultiralo pobjedom", izjavila je nakon showa Tara Thaller.

Drugoplasirana Ashley Colburn otkrila je koliko je bilo zahtjevno pjevati na stranom jeziku.

"Cijelo ovo iskustvo bilo mi je divno, u natjecanje sam ušla sa željom za prolaskom nakon prve emisije, a dospjeti u finale veliko je postignuće za mene, posebno kada je u pitanju pjevanje na stranom jeziku. Za učenje pjesama na hrvatskom vjerojatno mi je trebalo dvostruko više vremena nego drugim natjecateljima. Jako mi se svidjelo pjevanje i suradnja s Bojanom", sažela je Ashley svoja iskustva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara