Direktor Plive prisilio sina da ostavi voditeljicu Marinu Parlov?!

Direktor Plive prisilio sina da ostavi voditeljicu Marinu Parlov?!

NEKE ljubavi podlegnu već pred prvim preprekama, a upravo se to dogodilo Marini Parlov i njezinu 20-godišnjem dečku Marku Čoviću. Prije dva dana Index je donio vijest o vezi voditeljice i manekenke sa sinom direktora Plive, a romansu je potvrdila i sama Marina: "Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja i moram priznati da je to bila ljubav na prvi pogled".

Prekid zbog bivše cure ili zbog tate?

"Marko studira na bečkom sveučilištu Webster. To je jedna od većih prepreka u našoj vezi ili, kako se to kod nas kaže, imamo vezu na daljinu", rekla nam je Marina ne sluteći da će već dan kasnije biti slobodna djevojka. Iako su u njihovim krugovima odmah krenule priče da je Marina "dobila pedalu" zbog Lucije Barić, bivše Markove djevojke, uskoro su njihovi prijatelji otkrili sasvim drugu sliku prekida.

Izvori jako bliski paru tvrde da se Željku Čoviću, direktoru Plive i ocu Marka Čovića, nije svidjelo da se njegovo ime i funkcija vežu za sinov ljubavni život. Kako otkrivaju Marinini i Markovi zajednički prijatelji, Željko Čović je zbog toga od svojeg sina tražio da prekine svoju jednomjesečnu ljubavnu vezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim apsolutno ništa komentirati", rekao nam je u telefonskom pozivu Marko Čović, dok je do jučer pričljiva Marina cijeli dan izbjegavala naše pozive, a kad se javila kratko je izjavila: "Žao mi je, ne zanima me, nemam nikakvih komentara".

I na internetskoj stranici Facebook Marina je ažurirala kategoriju svojeg "ljubavnog stanja", pa je iz "u ljubavnoj vezi s Markom Čovićem" preko noći opet postala "single". Prijatelji upućuju i na njezinu poruku koju je objavila za sve svoje prijatelje na Facebooku. "Jedino po čemu se ljudi razlikuju od životinja je što jedu kada nisu gladni i što piju kada nisu žedni..." "Marko i ja jesmo u vezi i doista sam sretna s njim", rekla je Marina za Index prije dva dana. Nitko ne može za sigurnošću tvrditi jesu li tvrdnje prijatelja istinite jer su svi akteri, po običaju, bez komentara. No nitko ne može poreći da se njihov odnos preko noći zamrznuo.

A.M.
Foto: Index, poslovni.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara