Disco look za vruće subotnje večeri

Disco look za vruće subotnje večeri

BLISTAV nakit i svjetlucavi make up za večernje izlaske sljedećih bi mjeseci mogli zamijeniti neki novi, drastičniji trendovi. Sviđa li vam se ideja da zabljesnete poput disco kugle, odlično, jer upravo je to ono što se od vas očekuje.

Štras, svjetlucavi kamenčići, pločice, kuglice i sve ostalo što reflektira svjetlost trebalo bi se sljedećega proljeća naći u vašerm ormaru, i to ušiveno na upravo onaj komad odjeće koji će vam osigurati status zvijezde svake vruće subotnje večeri. Za one koji će to nazvati običnim kičem, napomena da ipak nije nužno svjetlucati od glave do pete - dovoljan će biti i kratki bolero ili jaknica, odnosno majica ili posve otkačena suknja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra je vijest i da u takvoj kombinaciji ostatak odjeće može i treba biti što jednostavniji, pa ćete tako uštedjeti sate i sate mozganja pred otvorenim ormarom. Sve što vam treba je obična crna haljinica, suknja ili hlače, par pristojnih štikli i mala, neupadljiva torbica, čak ni make up ne treba biti osobito naglašen, jer "posao" će obaviti svjetlucava "disco" jaknica s početka priče.

M.F.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara