Divlje orgije u srpskom Big Brotheru?

NIJE tajna da je "promiskutativno" ponašanje (kako bi se naša BB Brankica (ne)spretno izrazila) jedan od uvjeta da se "upadne" u Big Brother kuću, a u kojoj nekolicina "najsretnijih" kandidata vidi nepropustivu životnu priliku da ostatku svijeta pokažu kako se to jede, spava, urinira, pa čak i tušira.

Ako je vaše lice prepoznato kao "bigbraderovski" prihvatljivo za to da ga gledatelji željnji tuđe intime imaju priliku svakodnevno gledati na malim ekranima, to znači da ste na pitanje o tomu libite li se u javnosti govoriti o seksu ili ga, u najpoželjnijem slučaju, prakticirati pred televizijskim kamerama, vjerojatno odgovorili s "ne".

Urbanu legendu o tomu kako se ponašati da bi opstali u jednom od najgledanijih reality showova današnjice, srpski su kandidati, čini se, shvatili ipak malo preozbiljno. Barem za srpske pojmove.

Naime, tamošnju verziju Big Brothera skandal je pogodio i prije nego je taj show počeo s emitiranjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako objavljuje srpski Kurir, na jednoj od generalnih proba reality showa čije bi prikazivanje trebalo početi u rujnu na srpskom B92, 12 kandidata se, uz konzumaciju pozamašne količine alkohola te u odsutnosti organizatora, razuzdalo na način da je njihovo druženje preraslo u prave orgije uključujući prakticiranje "svih načina oralnog i genitalnog seksa". Orgije je snimio jedan od sudionika showa.

Čelnim ljudima produkcijske kuće "Imoušn", inače vlasnika licence ove emisije za to područje, to se nije nimalo svidjelo te su, odmah nakon saznanja o tomu kako su se njihovi kandidati odlučili zabaviti u nedostatku modernih igračkica današnjice poput mobitela, televizora i inog, iste odlučili diskvalificirati. Razuzdani kandidati zamijenjeni su onim "podobnijima".

Dok je našim susjedima ovo prvi put da će svoje oči od filmskih iluzija dalekih oštrini surove stvarnosti odmoriti gledanjem svojih sunarodnjaka u obavljanju "realnih" radnji poput jedenja, spavanja i upražnjavanja seksualnih potreba, a prema kojima će se s istima, gle čuda, i sami moći poistovjetiti, Hrvatska broji tek nekoliko dana do suočavanja s "geeenijaaalniiim", trećim po redu, reality showom istoga kova.

B.S.
Foto: Kurir

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara