DJ Bronson izgubio bitku s rakom: "Ovo sranje tjera na plač"

Foto: djecaci.net

DJ BRANIMIR KOŠTAN, poznatiji i kao DJ Bronson, izgubio je bitku s rakom. Tužnu vijest objavili su njegovi prijatelji i suradnici na društvenim mrežama. Branimir je rođen 1979. godine u Splitu, a devedesete je proveo u New Yorku gdje je upio kulturu hip-hopa iz prve ruke. Tamo je diplomirao menadžment i poduzetništvo, a tijekom studentskih dana aktivno se bavio glazbom. Bio je član Blackout kolektiva te bliski suradnik mnogih institucija na glazbenoj sceni. U bogatoj biografiji stoji da je nastupao u najuglednijim klubovima te nastupao s brojnim DJ-evima i izvođačima. Danas se njegovi prijatelji opraštaju od njega na dirljiv način. Dječake je njegova smrt jako pogodila, stoga su na svojoj stranici objavili post kojim su se oprostili od prijatelja.

Dječaci se na emotivan način oprostili od prijatelja

"Otkad sam došao iz Zagreba, razbolio sam se grozno i samo ležim u krevetu i spavam po 20 sati dnevno. Sve ono u Zagrebu što se dogodilo je bilo fizički, psihički i emocionalno puno previše za mene. Danas me Sanja budi uplakana na mobitel sa vijesti da je Brane umro. Baš ove nedjelje prije koncerta išli smo do njega na Rebro, uzeli smo mu Playboy i gusti sok. Izgledao je dosta loše, uzimao je morfij radi bolova, ali zbilja nismo očekivali ovo i sigurno ne ovako brzo. Otišli smo iz bolnice nadajući se najboljemu, jer i dalje je to bio Brane, mlad čovjek a ne lik koji bi trebao biti na samrti. Pišem sad ovdje ovaj RIP post, nije lako, ne želim previše pisat o tom događaju u bolnici, jer Vojko piše kolumnu o cijelom vikendu, ali reći ću ovo, Brane je jedan od ljudi koji nam je najviše pomogao u našem radu. Bio nam je DJ na puno ovih prvih koncerata i provezao nas je diljem Hrvatske i BiH u svojem Hyundaiu boje trule višnje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Proveli smo neka zbilja dobra vremena zajedno. Zapravo ono što mi se najviše usjeklo u mozak iz našeg zadnjeg susreta u bolnici je koliko je bio sretan zbog nas, koliko je bio oduševljen ISTINOM, sretan što se album odlično prodaje, sretan što su se rasprodali koncerti. Sretan sam i ja bio što je pohvalio moj rad na albumu, posebno pjesmu koju mi je emocionalno bilo najteže napraviti, onu o Bebi. Sestra mu je davala morfij, a on joj pušta MIRIS i priča o Dječacima. Takav je bio čovjek, uvijek nesebičan. Sakupio sam neke slike za oproštaj, ima on i puno boljih DJ promo slika, ali iskopao sam ove neke sa naših putovanja i stavio ih ovdje, jer mi ćemo se sjećati tih vremena i njega takvog sa nama. I ne znam šta se jebeno događa, Branko je četvrta osoba u našem širem krugu koja je umrla od raka u zadnjih godinu dana. Ovo sranje tjera na plač. Branko, nećemo te zaboraviti", napisali su na svojoj internet stranici www.djecaci.net.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara