VIDEO DJ razbjesnio internet neukusnom šalom na račun izbjeglica

VIDEO DJ razbjesnio internet neukusnom šalom na račun izbjeglica

Foto: Facebook

SNIMKA s partija na brodu u blizini popularnog odmorišta Magaluf na Mallorci razbjesnila je internet.

Na njoj se čuje izrugivanje DJ-a sa situacijom u Siriji. Naime, DJ Chris O'Toole je zamolio turiste za trenutak tišine za, kako je najavio, nacionalnu himnu Sirije. Zatim je pustio popularnu pjesmu "Runaway" koju izvodi Galantis.

Britanski turisti su na taktove hita nastavili partijati kao da se ništa nije dogodilo, no čim je snimka završila na internetu, ljudi su poludjeli.

Video je brzo uklonjen s Facebooka, no uploadan je na Twitter gdje su korisnici nastavili s negativnim komentarima na ovaj užasan postupak. Chris O'Toole se oglasio na svom profilu i kazao da to nije njegov osobni stav.

"Moj posao je često riskantan. Šale koje izvodim su najčešće dobro primljene i u skladu s publikom pred kojom ih izgovaram. Jedna moja šala je postala viralna i ja se ispričavam ako je nekoga uvrijedila. Osobno imam mnogo razumijevanja i empatije za situaciju u Siriji pa razumijem kako je nekoga mogla povrijediti", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milijuni Sirijaca su zbog građanskog rata morali napustiti svoje domove, a među njima je i mnoštvo djece pa je zaista teško shvatiti kako bi ovo nekome moglo biti smiješno. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara