Djevojčica usred natjecanja saznala da joj je umrla mama za koju je pjevala

Djevojčica usred natjecanja saznala da joj je umrla mama za koju je pjevala
Screenshot: YouTube

INDONEŽANKA Jannah sudjelovala je u glazbenom natjecanju "Liga Dangdut Indonesia", gdje je pjevala kao slavuj, raznježivši žiri, a zatim je otkrila da njena majka pati od poodmaklog oblika dijabetesa i da joj je jedina želja osvojiti prvu nagradu kako bi taj novac iskoristila za majčino liječenje.

Žiri, koji je već bio "kupljen" Jannahinim predivnim glasom, srdačno joj je priopćio da je prošla u sljedeći krug natjecanja.

Produkcijski tim je došao na ideju pozvati Jannahinu majku usred programa kako bi joj djevojčica priopćila radosne vijesti. Nažalost, nije majka bila ta koja je podignula slušalicu. Umjesto nje, javio se ujak i otkrio potresnu vijest.

"Jannah, tvoja majka je bila jaka, kao što i ti sada moraš biti, kako bi brinula o svojoj obitelji. Voljeli smo je, ali je, nažalost, Allah volio više i prizvao je k sebi. Tvoja majka je preminula", priopćio je ujak svojoj nećakinji i svima u studiju.

Malo je reći da je Jannah bila skrhana ovom viješću. Članovi žirija su požurili do nje kako bi je utješili.

Njeno sudjelovanje u glazbenom natjecanju se nastavlja, a već je dobila brojne poruke podrške putem svog Instagrama da nastavi dalje, piše Unilad.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara