Djevojka Mela Gibsona Oksana Gregorieva pokazala trudnički trbuščić

Tekst: A.M.
Foto: JLP

DJEVOJKA Mela Gibsona napokon je pokazala trudnički trbuščić. Odjevena u široku haljinicu, Ruskinja je otišla u nabavu namirnica te nije ni sumnjala da će je dočekati uvijek spremni paparazzi. Žena zbog koje je popularni glumac i redatelj ostavio suprugu s kojom je bio u braku čak 28 godina, zbog svoje trudnoće odlučila je nedavno tužiti web portal DreamHost.com.

Naime, nakon što je par otkrio da Oksana čeka dijete sa slavnim glumcem, spomenuti portal objavio je da će Oksana roditi blizance što je očito jako povrijedilo Ruskinju koja sad traži 120 tisuća američkih dolara zbog neprovjerene informacije.

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci supruga popularnog glumca, Robyn Moore, je nakon 28 godina braka zatražila rastavu. Na kraju se uspostavilo da je dugogodišnji brak puknuo zbog druge žene, Ruskinje Oksane Gregorieve.

Da se cijela priča nije dogodila uzalud, dokazuje i činjenica da je ruska pjevačica ostala trudna s Mel Gibsonom i zatražila od njega da ostavi suprugu s kojom je proveo gotovo tri desetljeća. Čini se kako se i sam Gibson prevario kada je mislio da je Robyn njegova najveća i jedina ljubav ili je jednostavno "zbog djeteta" odlučio živjeti s Ruskinjom Oksanom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara