Đuro iz Krnjače postao hit na internetu jer je isti Joker

Đuro iz Krnjače postao hit na internetu jer je isti Joker
Foto: Press/Twitter

ĐURO NIŠEVIĆ iz srpske Krnjače nedavno je postao hit na društvenim mrežama, a da mu ni samom nije bilo jasno zašto.

Naime, Đurina fotografija iz javnog prijevoza pojavila se na Twitteru, a mnogi su uočili da ovaj srpski soboslikar nevjerojatno nalikuje na Joaquina Phoenixa u filmu Joker. 

"S mnogo manje drame, Jokerov ćale živi u Krnjači", napisao je tviteraš koji je objavio fotografiju koja je Đuru lansirala među zvijezde. 

Đuro živi u Krnjači, a na posao u Kliničko-bolnički centar obično ide automobilom. Međutim, jedan dan mu se pokvario automobil pa se na posao zaputio autobusom. Taj mu je dan promijenio život. Pošto nije gledao film, Đuri nije bilo jasno čemu frka pa se čak bio i naljutio na snahu kad ga je nazvala i obavijestila o njegovoj nagloj slavi.

"Bio sam ljut, zaista. Bio sam ljut i na snahu jer se smijala. Ne znam tko me je slikao, ali sam htio prijaviti policiji", ispričao je za srpski RTS. No, kad mu je sin pokazao Joaquina i sam se složio da ima sličnosti. 

"Netko me je zvao telefonom, tražili su me autograme... Meni je to bilo nepoznato, ja to u životu nisam doživio nikad. Kakve sad ja autograme da dajem nekome? Pa su htjeli doći kod mene kući, pitali gdje stanujem i tako", ispričao je zbunjeni Đuro.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara