Dobro-zločesta Rihanna u novom FHM-u

NITKO od nas ne može reći da zna sve. Neki znamo više, neki manje, a pametni će uvijek biti spremni na nove prijedloge. Ako ti susreti pod plahtama sve više sliče na večer u operi (ti zaspiš prije kraja, a ona ti kasnije tjednima prigovara kako nikad ne radite ono što ona želi) baci oko na FHM-ovu Kama Sutru. Ovaj put bez onih blesavih crtkarija i, što je važnije, bez rizika od ozlijeda! Dobro, malo rizika uvijek ima, ali zbog tog je zabavnije, zar ne?

Vjerojatno će te iznenaditi podatak da su Sjedinjene Američke Države, poznate po svojoj tradiciji demokracije i srljanja u ratove (manje bitan podatak za našu priču), u jednom periodu bili prava pravcata monarhija! U novom FHM-u pogledaj tko je to sjedio na prijestolju SAD-a i kako se to odrazilo živote njegovih podanika! 

Ako si uzorni vjernik kao i članovi uže redakcije FHM-a, onda crkvu nisi vidio od zadnje polnoćke, a trijezan nisi ušao već desetljećima. Izuzetak je crkva sagrađena od, pazi sad, ljudskih kostiju. Kakav je osjećaj kad ti nad glavom visi (doslovno) luster od lubanja i kako izgleda urna izrađena od najfinije ljudokosti saznaj na stranicama novog FHM-a – ali nećemo ti reći na kojima, za to imaš sadržaj!

Tekmu hrvatske repke s Makedonijom gledali smo u nadi da će u poluvremenu istrčati hrvačice u blatu, budući da je teren bio savršen za taj tip sportskog okršaja. Današnji nogomet je u komi i treba mu injekcija steroida, adrenalina, LSD-a i još par spojeva – ili par dobrih ideja! Podrži nas u nastojanju da spasimo taj sveti sport!

I kao da to sve nije dovoljno, u novi FHM stali su i osa koja će jednog dana porobiti našu rasu (žohari su već njene kuje), dobro-zločesta Rihanna, doktor koji se posvetio spašavanju muškaraca iz pakla malih penisa i istinitu ispovijest jednog mladića koji je u zatvoru doživio najgore moguće iskustvo – znaš na što mislimo...

Sponzorirani članak

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara