Dođite na humanitarni "Koncert za Ines" i podržite borbu ove 29-godišnjakinje protiv raka

"KONCERT ZA INES" humanitarni je rock maraton kojim se žele prikupiti sredstva za liječenje i poboljšanje uvjeta života 29-godišnje Zagrepčanke Ines Habek koja se već četiri godine hrabro bori s karcinomom dojke.

Četiri perjanice zagrebačke rock scene Ramirez, Elemental, Kino klub i Markiz u klubu Boogaloo 3. ožujka pokazat će svoju humanost, ali i otprašiti nove materijale kojima će najaviti aktivno proljeće i ljeto. Riječ je o jedinstvenoj prilici da publika čuje ove potentne gradske bendove u jednoj večeri na istom mjestu.

Sav prihod od ulaznica za ovaj spektakl bit će doniran na račun Ines Habek, a mogu se po cijeni od 50 kuna  kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Eventim ticketshop - Jurišićeva 2a; Videoteka Altamira - Kvaternikov trg, Nemčićeva 4; Videoteka Net - Braće Domany 6, Srednjaci; Klub Boogaloo - Ul. Grada Vukovara 68; Rockmark glazbena knjižara - Berislavićeva 13.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ines Habek 29-godišnja je djevojka oboljela od raka dojke u 24 godini života. Bio je to agresivni brzorastući tumor koji su najprije, u Njemačkoj gdje je tada živjela, liječili kemoterapijom, a zatim kirurški, mastektomijom. Ova mlada žena zaštitno je lice prošlogodišnje kampanje udruge za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka dojke "Sve za nju" koju je podržao i fotograf Damir Hoyka izložbom "Dvadesetijedna" sastavljenom od fotografija oboljelih žena.

Na licu Ines Habek nema tragova teške bolesti, a smiješak ne skida s lica ni kad govori o metastazama na kostima, mozgu i jetrama s kojima se suočava posljednje dvije godine. Podvrgnula se operaciji gama-nožem dva puta u godini dana, a trenutno ponovo prolazi cikluse kemoterapije.

Njezina borba za život unatoč ustrajnosti i optimizmu još uvijek nije završila, zato se nadamo da je "Koncert za Ines" prilika da svatko od nas da svoj mali doprinos njezinom ozdravljenju. Ines je zaslužila živjeti, pomognimo joj u tome.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara