Dojila je bebu u restoranu, kad joj je prišla nepoznata starica i učinila nešto nevjerojatno

Dojila je bebu u restoranu, kad joj je prišla nepoznata starica i učinila nešto nevjerojatno

Foto: Facebook

BRIAR MCQUEEN, majka s Novog Zelanda, na Facebooku je napisala da ju je do suza ganula reakcija starije nepoznate žene koju je upoznala u restoranu u koji je prvi put izašla na doručak sa svojim sinom Jaxonom, starim tek osam tjedana.

Kad su joj konobari donijeli jelo i vruću čokoladu na stol, maleni je počeo plakati jer je i on bio bio gladan. Zbog tog Briar nije počela odmah jesti, nego je krenula prvo nahraniti bebu.

Tad je ugledala stariju gospođu koja je ustala od svog stola i prišla joj. Briar je mislila da će je nepoznata žena ukoriti zbog dojenja u javnosti, no ona je učinila nešto drugo. Prvo joj je rekla: "To je dobra mama, prvo će nahraniti dijete. Dopustite da vam izrežem hranu da jednom rukom možete jesti. Ne želimo da vam se jelo ohladi, zar ne?".

Potom joj je izrezala jaja i tost, a Briar je bila toliko iznenađena potezom nepoznate žene da ju je zaboravila pitati ime, no cijelo joj se vrijeme zahvaljivala. Nakon što je završila, nepoznata žena vratila se za svoj stol. Briarina objava na Facebooku o tom događaju dosad je lajkana više od 300.000 puta te podijeljena 12.000 puta. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara