Dok Madonna uživa u bogatstvu, brat joj živi na ulici

Dok Madonna uživa u bogatstvu, brat joj živi na ulici

Foto: JLP

PROCJENJUJE se kako pjevačica Madonna na svom računu ima oko 650 milijuna dolara, a vrijednost njene imovine u nekretninama, dionicama i umjetninama, koja je trenutačno nepoznata, također doseže vrtoglavu cifru.

No, dok ona pomaže djeci Africi i gradi kuće i škole, posvaja djecu te i dalje skuplja bogatstvo svojim nastupima, njezin brat Anthony Ciccone živi na ulicama Michigana te se oslanja na dobrotu prolaznika, udruga za beskućnike te crkvenu pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu informaciju je i sam potvrdio The Michigan Messengeru te rekao kako još od prošle zime živi na ulici ispod jednog mosta.

"Moja obitelj okrenula mi je leđa kad mi je bilo najteže. Mislite da nisam već tisuću puta odgovorio na to pitanje kako to da ja živim na ulici dok moja sestra ima milijune. No, nikad ne reci nikad, ovo se moglo dogoditi bilo kome", rekao je Anthony.

Osim sestre milijunašice, ima i oca, 80-godišnjeg Tonyja koji i danas vodi svoj vinograd te mlađeg brata Christophera koji je 2008. godine objavio knjigu o Madonni nazvavši je, kako je sam napisao, egocentričnom i manipulativnom kučkom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara