Dokazi kako Sarah Jessica Parker po mnogočemu "baca" na konja

JEDAN od najiščekivanijih filmova u povijesti kinematografije je "Seks i grad", film koji je na PR vjerojatno potrošio više nego na snimanje, a Sarah Jessica Parker dobila više Blahnikovih cipela nego što će ih ikad stići obući. Iako je u privatnom životu tek obična kućanica koja kuha ručak svom suprugu Matthewu Brodericku i sinu Jamesu Wilkieu, 43-godišnja Sarah je u svijetu isfurana kao vrhunska modna poznavateljica, kraljica filmskog platna i najpoželjnija mladenka s velike reklame na jurećem njujorškom autobusu.

No, Sarah je isto tako jedna od glumica oko čijeg se izgleda lome koplja diljem svijeta, je li nekome zgodna ili nije stvar je ukusa, ali da je nerijetko predmet sprdnje dokazuju fotografije objavljene na perezhilton.com koje Sarah uspoređuju s - konjem. Iako je u nekim kulturama za ženu najveći mogući kompliment kad su njezine oči uspoređene s očima kobile, u zapadnom svijetu usporedba s plemenitom i gracioznom životinjom stvar je ismijavanja.

Tek je prošla premijera filma "Seks i grad" u Londonu, u Hrvatskoj se premijera očekuje večeras, a producentski gigant Warner Bros već najavljuje nastavak istoimenog filma.  "To je jedini ženski film koji je ikad izazvao pomahnitalost", rekao je čovjek koji radi u Warner Brosu te nadodao: "Smatram da je taj film kulturološki fenomen. Skidam kapu redatelju i scenaristu filma 'Seks i grad' Michaelu Patricku Kingu i glavnoj glumici Sarah Jessici Parker, oni su savršen duet koji zna kako napraviti dobru stvar."

U prva tri dana prikazivanja "Seks i grad" zaradio 55,7 milijuna dolara

Warner Bros tvrdi kako se bacaju na posao već uskoro, ponajprije zbog statistika koje govore kako je na premijeri u Londonu u publici je sjedilo 85 posto žena, a 25 posto njih je bilo starije od 25 godina. Ove subote je u publici sjedilo 75 posto žena koje su se vratile sa svojim supruzima i dečkima te ih dovukle još jednom pogledati jedan od "najženskijih" filmova u povijesti. Upravo iz tog razloga, čelnici Warner Brosa su nakon višesatnog trljanja ruku odlučili kako će napraviti još koji nastavak, jer zašto škrabica ne bi bila dupkom puna kad već može. Naime, u prva tri dana prikazivanja, film je zaradio 55,7 milijuna dolara.

Po zaradi iza "Seks i grada" nalazi se film "Indiana Jones: Kraljevstvo kristalne lubanje" sa zarađenih 46 milijuna dolara, a na trećem mjestu su se smjestili Universalovi "Stranci" sa zaradom od 20,7 milijuna dolara u prva tri dana prikazivanja, što je daleko iznad očekivanja produkcijskih kuća Rogue Pictures i Universal pod čijim se logom stvarao ovaj film.

L.V.
Foto. perezhilton.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara