Doktori potvrdili: Vrućina povećava penise

Doktori potvrdili: Vrućina povećava penise
Foto: Instagram

ČINI se da temperatura nije jedina stvar koja se diže diljem zemlje u zadnje vrijeme. Muškarci na Redditu podijelili su svoja iskustva i zbunjenost oko povećavanja svojih penisa za vrijeme ljetnih vrućina.

''Je li itko primijetio variranje u veličini penisa s obzirom na godišnje doba? Znam da je moj veći i da imam bolje erekcije ljeti, a zimi je potpuno suprotno. O čemu se radi? Ima li još tko ovaj problem?'' upitao je zbunjeni Guillermo koji je vrlo brzo otkrio da nije usamljen u ovom razmišljanju.

''Ljeti kad mi je spušten, dug je gotovo 12 cm, dok zimi padne skoro na 6 cm'', ''Ljetni penisi su najbolji', ''Mislio sam da umišljam svako ljeto kad mi se to dogodi'', samo su neki od komentara muškaraca čije je ''probleme'' objasnio urolog Jamin Brahmbhatt.

''Kad je vani vruće, vaše tijelo pokušava izbaciti toplinu znojenjem. Također, pijete i puno više vode koja u kombinaciji sa znojenjem može 'napuhati' vaše tijelo ili kožu. Zbog toga vam se može učiniti da su neke stvari veće'', kaže dr. Jamin.

 

Doktor Dudley Danoff ima malo drugačije objašnjenje.

''Što je toplija okolina, to se krvne žile više šire i omogućuju povećan protok krvi. Što znači da će se tkivo na penisu proširiti i on će biti veći, no samo u erekciji'', kaže Dudley dodajući da nema razloga za brigu.

 

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

''Ovo je odgovor na pitanje zašto ljudi ne provode medeni mjesec na Sjevernom polu'', našalio se doktor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara