Dokumenti o dugovanjima Pamele Anderson procurili u javnost

Tekst: V.V.
Foto: JLP

NAKON što su tabloidi prenijeli vijest da se bivša Playboyeva zečica Pamela Anderson razmahala s radovima na novoj kući i zbog toga nagomilala dugove, oglasila se i ona, i to službenim priopćenjem javnosti u kojem Pamelin glasnogovornik negira "ikakva dugovanja i financijske probleme" najseksipilnije majke showbiznisa. Ipak, agilni novinari su uspjeli iskopati dokument koji potvrđuje da je Pamela na rubu bankrota, i da građevinskim tvrtkama duguje više od jednog milijuna dolara.

Nije platila porez za 2007. godinu

Novac od Pamele potražuju pet različitih građevinskih tvrtki; najviši među njima koji iznosi 674,043 dolara, izdan je za "radove i materijale" na glavnoj kući, bazenu i kući za goste. Također, Pamela državi duguje 252,360 dolara poreza za 2007. godinu.

"Ona ne živi u stvarnom svijetu"

"Njezin menadžer mi je rekao da ju je već nekoliko puta upozorio na to da nam mora platiti, ali ona kao da ne živi u stvarnom svijetu. Uopće nema osjećaj da mi moramo prehranjivati svoje obitelji, ni kako je to kad mjesecima ne primaš plaću", izjadao se jedan od radnika dežurnim društvenim kroničarima.

A pišu oni, Pamela je navodno potpuno švorc. Unatoč tome, u bazen je dala ugraditi zlatne pločice, samo na kauče za sjedenje potrošila je nekoliko desetaka tisuća dolara. Samo zvučni sustav vrijedan je više od milijun kuna.

Luksuzna prikolica dar od Hugha Hefnera

Dok se radovi na novoj luksuznoj kući ne završe Pamela boravi u, također luksuznoj, kamp kućici koja joj je iz Playboyevih dana ostala za uspomenu od Hugha Hefnera, ali samo ukoliko i nju ne bude trebala uskoro prodati kako bi podmirila nagomilane dugove, jer, već se i o tome počelo pisati!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara