Dolaskom na reviju Fashion&Compassion pomažete djeci s poteškoćama

Dolaskom na reviju Fashion&Compassion pomažete djeci s poteškoćama
Foto: Facebook

ROTARACT klub Zagreb Kaptol organizira treću humanitarnu modnu reviju Fashion&Compassion kojoj je cilj spajanje svih vrijednosti za koje se Rotary zajednica zalaže sa strašću prema modi i kvalitetnom hrvatskom dizajnu.

Sva financijska sredstva koja će prikupiti humanitarnom modnom revijom u Galeriji Klovićevi dvori u Zagrebu donirat će Specijalnoj bolnici Goljak. 

"Uzevši u obzir da Goljak osim zdravstvene djelatnosti obavlja i poslove socijalne skrbi za djecu s teškoćama u razvoju, odlučili smo kako bi pomoć pri financiranju izrade senzoričkog parka bila od velike koristi djeci koja svakodnevno borave u bolnici", poručili su iz kluba.

Revija će se održati 7. svibnja u 20 sati, a dio svojih kolekcija izložit će mladi i perspektivni hrvatski dizajneri Loreta Gudelj, Morana Krklec i Mirna Posavčević te modna kuća Varteks koja će zatvoriti reviju.

Revija se održava pod pokroviteljstvom Ureda Predsjednice RH, Sveučilišta u Zagrebu, Tekstilno-tehnološkog fakulteta i mnogih drugih.

Rotaract klub Zagreb Kaptol  je neprofitna humanitarna udruga koja okuplja oko 20 članova u dobi od 18 do 30 godina, a misija joj je organizacija kreativnih događanja, razvijanje komunikacijskih vještina, vještina vođenja kod svakog člana i poticanje pozitivne promjene u društvu. Iako su jedan od mlađih klubova u Rotary distriktu Hrvatske, već su odradili nekoliko akcija na koje su izrazito ponosni.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara