Dolly Parton osamdesetih razmišljala o samoubojstvu

Tekst: B.M.
Foto: JLP

DOLLY PARTON trenutno je jako zaposlena snimanjem svoje biografije. Legendarna glazbena zvijezda s redateljem filma snima priču o tome kako je od siromašne djevojčice iz Tennesseeja došla do statusa jedne od najprodavanijih country izvođačica u povijesti te glazbe. Parton, koja je nedavno izjavila da bi željela da je na velikom ekranu utjelovi Scarlett Johansson, trenutno traži idealnu glumicu koja ima šarm sličan njezinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radim na snimanju svoje životne priče. Nisam još odlučila hoće li to biti film ili mjuzikl, no u svakom slučaju u filmu će biti dosta glazbe. Nisam još odlučila tko će me glumiti u filmu, no djevojka definitivno mora biti sitna, a ukoliko ne bude imala velike grudi, morat ćemo joj pokloniti nove, silikonske grudi", otkrila je Parton.

I dok je danas sva sretna i vesela, glazbena legenda osamdesetih je patila od depresije koja ju je zamalo dovela do samoubojstva. Depresija ju je uhvatila kad je shvatila da joj predstoji menopauza, a bila je na samom rubu. Kad je shvatila da neće moći dobiti djecu, razmišljala je o tome da si oduzme život. "Uvijek sam razmišljala o tome kako bi bilo lijepo biti majka. Suprug i ja smo pokušavali dugo vremena, a onda sam ja stavila roditeljstvo na čekanje zbog karijere. Kad sam shvatila da neću dobiti djecu, ušla sam u teško i mračno razdoblje", objasnila je Dolly.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara