Dolores Lambaša i Leo najavili vrući spot: Srčani bolesnici ga neće smjeti gledati!

Dolores Lambaša i Leo najavili vrući spot: Srčani bolesnici ga neće smjeti gledati!

Foto: Antun Čajkovac/Glazbeni show Dalibora Petka/Narodni radio

"KAD KRENEMO raditi na spotu, mislim da će to biti jako, jako interesantno, i baš kao što je Leo malo prije rekao da mu je žao što srčani bolesnici neće smjeti gledati spot", najavila je seksi spot Dolores Lambaša u Glazbenom showu Dalibora Petka prilikom predstavljanja dueta "Ne smijem te voljeti" kojeg je snimila s Amirom Kazićem Leom.

Glumica kaže i kako se odlično osjeća kao muza, kako se pjesma koju su snimili ona i Leo sviđa njenom dragom Josipu Radeljaku te kako je ova poslovna suradnja i početak jednog divnog prijateljstva. Odgovarajući na blic pitalice nije se mogla odlučiti između klape i tamburice, Severinu bira radije od Jelene Rozge, u okršaju između starog ili mladog, na iznenađenje mnogih, bira - mlado, a na pitanje bikini ili toples sa vragolastim osmjehom na licu odgovara: "Može".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plahte, svila, halteri, snažni zagrljaji i pokoji poljubac

Kako doznajemo, ideja za spot "Ne smijem te voljeti" je vrlo erotična. Dolores je za Index najavljujući spot spomenula plahte, svilu, haltere, snažne zagrljaje i pokoji poljubac, ali ništa više od toga nam nije htjela otkriti te nam ostaje samo čekati da vidimo što nam je pripremila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara