Dolores Lambaši nedostajalo pažnje pa izmislila da je trudna?

Tekst: A.M.
Foto: Index

BAŠ U vrijeme kada je Vlatka Pokos odlučila promovirati svoju autobiografsku knjigu "Život u raju", na Facebook profilu Dolores Lambaše osvanuo je status u kojemu potvrđuje sumnje svojih prijatelja i obavještava javnost da je trudna. Mnogi su ostali iznenađeni tom viješću, dok su neki drugi odmah pretpostavili da se radi o triku kojim Dolores i Josip Radeljak Dikan žele svu medijsku pažnju privući na sebe. Da ima nešto u tim pretpostavkama navodno je potvrdio i otac Dolores Lambaše.

Otac glumice ne prepoznaje svoju kćer?

Naime, kako prenosi Exkluziv, otac Dolores Lambaše povjerio se prijateljici i rekao joj da je njegova kći izmislila trudnoću s Dikanom te da je više ne prepoznaje. Je li zaista trudna i što misli o naklapanjima da je cijelu priču izmislila, odlučili smo provjeriti kod Dolores koja je, kao i uvijek, izbjegla naše pitanje te počela pričati o Eni Begović, svom životu, poplavama i o tome kako pravosuđe i sudstvo u Hrvatskoj ne izvršavaju svoju dužnost kako treba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče mene - imam 29 godina, imam sjajan posao, imam najdivnijeg muškarca na svijetu i odgajam divno i talentirano dijete..."

"Ovi medijski karteli koji se odvijaju iz osobne ljubomore prema Josipu su ne strašni nego tragični, a vrijeđanje uspomena na divu kao što je Ena Begović od ljudi koji nisu zaslužili reći o njoj niti riječi je prestrašno. Pravosuđe i sudstvo u Hrvatskoj ne izvršavaju svoju dužnost onako kako treba, a zato svi mi danas živimo u državi u kojoj i kakvoj živimo i bilo bi ljepše privatnim televizijama da pričaju o ovim jadnim Baranjcima koji su pod poplavama, zlostavljanoj i nezbrinutoj djeci, o stvarima koje su bitne u ovoj zemlji, nego o svim drugim glupostima i nepotrebnim stvarima pod parolom dajmo ljudima kruha i igara. Što se tiče mene - imam 29 godina, imam sjajan posao, imam najdivnijeg muškarca na svijetu i odgajam divno i talentirano dijete, a čini mi se da ljubomora na njezinu majku postoji i dan-danas, ali da nema nikakve veze osobno sa mnom", komentar je Dolores Lambaše na tvrdnje da je izmislila trudnoću s Radeljakom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara