Domaći glazbenik objavio da je zaražen koronavirusom: Teško je, neću biti ista osoba

Domaći glazbenik objavio da je zaražen koronavirusom: Teško je, neću biti ista osoba
Foto: Instagram

SPLITSKI glazbenik Sandro Majstorović (35) objavio je da je zaražen koronavirusom.

"Da svi znaju, pozitivan sam na COVID-19. Već treći dan nemam temperaturu. Ozdravljam. Pobjeđujem virus. Hvala dragom Bogu. Na ovom mjestu jučer papa Francesco sam je molio za sve nas. Molite, molite, molite! I ostanite kući. Kreteni, ovo je serijski ubojica", poručio je Majstorović.

Nakon toga javio se kako bi zahvalio svima na porukama podrške.

"Ja vam stvarno nemam snage, ja sam jako izmoren, ne mogu vam odgovarati, nemojte se ljutiti", rekao je i dodao da nema vremena za plakanje.

"Teško je, ovo je jako teško, nikad teže nije bilo, neću biti ista osoba. Imamo zadatak jako velik", javio se kasnije.

Majstorović je javno zahvalio i onima koji su mu posljednjih dana pomogli. Među njima su bivši član Colonije Tomislav Jelić Kameny, Vanja Horvat i Mladen Veber, ali i Vanjin bivši suprug Zoran Mamić.

"Moj brat, moj čuvar. Donio mi je troslojne maske da slučajno nekog ne zarazim. Do neba mu hvala. Nek dragi Bog čuva tebe i Senku i ta beba je najveća radost za mene i dokaz da za djecu nikad nije kasno. Živjela ljubav. Volim vas", poručio je.

Podršku mu je pružila vlasnica modnog portala i bivša Kraljica Hrvatske Iva Radić.

"Ovaj divan čovjek je naš prijatelj i bezbroj nas je puta uveseljavao, činio neopisivo sretnima, pjevao svakom njegove najdraže pjesme... Razbolio se od korone i vidim da je odlučio da u finalu on pobijedi, jedino što mu želim je da ga vidimo što prije i da znamo da je sve gotovo, da je zdrav i da ovako loše po tko zna koji put s njim zapjevam", poručila mu je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara