Donald Trump se pojavio u reklami za McDonald's: "Ovo je tako čudno..."

Donald Trump se pojavio u reklami za McDonald's: "Ovo je tako čudno..."
Screenshot: YouTube

POZNATO je da je Donald Trump strastveni obožavatelj brze hrane. Američki predsjednik jučer je u Bijeloj kući ugostio sportaše koje je na stolu dočekala hrpa hamburgera, pomfrita i pizze koje je Trump naručio iz nekoliko restorana brze hrane. To je bio povod da Twitterom danas počne kružiti reklama za McDonald's stara 17 godina u kojoj se glavom i bradom pojavljuje Donald Trump.

Trump je toliki obožavatelj McDonald'sa da je snimanje reklame oduševljeno prihvatio u doba kada nitko nije mogao ni pretpostaviti da će jednog dana biti američki predsjednik. U reklami za sendvič Big 'N' Tasty  pokušava razgovarati s ljubičastim čudovištem Grimaceom, a zbog izostanka reakcije čudovišta, tviteraši reklamu nazivaju čudnom i ne kuže poantu. 

"Odradio sam nekoliko dobrih poslova u životu, ali nije mi jasno kako je moguće da ovakav sendvič prodajete za samo jedan dolar?" upitao je Trump Grimacea, a čudovište je šutjelo do kraja reklame.

Na kraju reklame Trump grli čudovište i govori mu da bi njih dvojica mogli  vladati gradom. Sendvič koji je Trump reklamirao McDonald's je povukao iz prodaje 2011. godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara