Doris Pinčić iskreno: "Svašta se događalo kroz te godine..."

Doris Pinčić iskreno: "Svašta se događalo kroz te godine..."
Foto: Press

U PONEDJELJAK starta sedma sezona kulinarskog showa "Tri, dva, jedan – kuhaj!" u kojem će šesti put zaredom voditeljsku palicu držati Doris Pinčić Rogoznica. Povodom početka nove sezone Doris je progovorila o dosadašnjem radu na emisiji.

"Mijenjao se imidž, od boje kose koja je od tamne došla do svijetle, mijenjao se i stajling, bila sam trudna, odgajala malu djecu… Svašta se događalo kroz te godine i zapravo je 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' moj život u malom", kaže Doris za RTL.

"Meni je nekako najdraža sezona ova trenutna jer imam dojam da je sve sjelo na svoje mjesto, sad smo već u zreloj fazi našeg odnosa, svi znaju što trebaju raditi, Željka se vratila, Ivan i Tomek su na nivou. Sve nas je obilježila ta emisija, ne samo poslovno, nego i životno. Oduvijek govorim da je najveća prednost tog showa činjenica da je odlična atmosfera dok snimamo što onda sigurno osjeti i publika", smatra voditeljica koja je nedavno dala otkaz na Narodnom radiju te se sa suprugom Borisom i obitelji preselila u novu obiteljsku kuću.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara