Dragan Nikolić diše uz pomoć aparata, liječnici se bore za njegov život

Dragan Nikolić diše uz pomoć aparata, liječnici se bore za njegov život

Screenshot:YouTube

GLUMAC Dragan Nikolić u petak ujutro hitno je prebačen Urgentnog centra na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu zbog narušenog zdravstvenog stanja.

Liječnici daju sve od sebe da slavni glumac dobije i ovu bitku za život. Nikolić trenutno diše uz pomoć aparata, a njegova supruga, glumica Milena Dravić jako je zabrinuta, ali optimizam je ne napušta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Draganovo stanje nije dobro, ali liječnici daju sve od sebe da se oporavi i da ponovno može disati bez pomoći aparata. Prognoze nisu najbolje, ali se Nikolić već našao u sličnoj situaciji prošle godine iz koje je izašao kao pobjednik. Milena je uz njega i svakodnevno mu dolazi u posjet", ispričao je izvor za Kurir.

Glumac je prošlog tjedna smješten u Urgentni centar jer se nije osjećao dobro. Nekoliko godina ima problema sa zdravljem zbog komplikacija s debelim crijevom i plućima. Prošle godine je u bolnici proveo šest mjeseci, a zatim je otišao na rehabilitaciju u Vrnjačku Banju, gdje je proveo tri tjedna. Ranije je izjavio da mu je supruga pomogla da se izbori za život.

"Mnogo mi je bilo lakše oporaviti se jer je Milena bila uz mene", rekao je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara