Dražen Zečić prije operacije srca: Ne bojim se!

NAKON ŠTO JE prije nekoliko godina operirao glasnice i debelo crijevo, Dražen Zečić mora i na operaciju srca. Za svoje problematično zdravstveno stanje krivi stresan i užurban način života kojeg se nije odrekao niti nakon upozorenja liječnika, piše Jutarnji list. "Liječnici su me upozorili da usporim, ali pjevanje me čini sretnim. Bog mi je dao glas i ja ga koristim na najbolji mogući način. Zahvaljujući njemu zbrinuo sam svoju obitelj i to mi je najvažnije", rekao je pjevač.

"Ne bih ovoliko radio, ali na posao me tjera moralni dug prema suradnicima koji su mi pomogli u stvaranju moje karijere, ali i obožavateljima bez kojih ne bi radio ovo što radim", rekao je Dražen Jutarnjem listu i dodao kako bi ga prerano umirovljenje učinilo nezadovoljnim i čangrizavim čovjekom. Liječnici su mu nakon prošlogodišnje operacije, kojom mu je uklonjeno 30 centimetara debelog crijeva, savjetovali da napravi pauzu u svojoj karijeri, no pjevač je to odbio. Za tri mjeseca, u rujnu, po treći će put leći na operacijski stol. "Ja sam poput starog automobila koji se neprestano kvari, stalno mi moraju mijenjati getribu ili ulje", našalio se.

"Nije to ništa opasno, posljedica je to stresnog života"

"Nemam što kriti, jer moji bližnji odavno znaju za moje povremene teškoće s aritmijom srca. Nije to ništa opasno, posljedica je to stresnog života, većinom kod sportaša i pjevača, a kod mene se manifestira nedostatkom daha ili preskakanjem srca i to me čini jako umornim. Rekli su mi da se ta bolest zna 'smiriti' oko pedesete godine života, ali ja sam odlučio da neću čekati. Već sam dogovorio operaciju u mariborskoj bolnici na jesen, a sam zahvat trajat će oko tri sata. Srce nekako zvuči najozbiljnije, ali su mi liječnici rekli da ovo nije teška operacija pa je se ne plašim", ispričao je pjevač.

K.H.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara