Drew Barrymore snima remake serije "Charlijevi anđeli"

Tekst: P.R.
Foto: Wikipedia

DREW BARRYMORE planira na male ekrane vratiti popularnu seriju iz sedamdesetih, odnosno snimiti remake slavnih "Charlijevih anđela".

"Novi 'Anđeli' moraju biti energični i ne smiju stvari doživljavati preozbiljno"

Drew je glumila u dva filma o Charlijevim anđelima snimljenim prema istoimenoj seriji koju bi, kako kaže, voljela ponovno gledati na malim ekranima. Glumica je trenutno u potrazi za fantastičnim triom koji bi zamijenio Kate Jackson, Farrah Fawcett i Jaclyn Smith, holivudske dame kojima su među prvima bile dodijeljene uloge, do tada uglavnom rezervirane za muškarce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drew ovoga puta neće glumiti nego će producirati, a kao savjetnik na projektu trebao bi se naći slavni filmaš McG."To bi mogao biti odličan projekt. Želimo napraviti nešto drugačije i progresivno", rekao je i dodao kako je njegov favorit za novog "Anđela" definitivno Rihanna.

"Anđeli" su bili jedna od najgledanijih serija 70-ih i 80-ih

"Charlijevi anđeli" emitirali su se na ABC-u u razdoblju od 1976. do 1981. godine. Seriju su osmislili Ivan Goff i Ben Roberts,a producirali Aaron Spelling i Leonard Golberg. Jednu od glavnih uloga igrala je i slavna, nedavno preminula glumica Farrah Fawcett, a velikoj popularnosti serije doprinijeli su i poznati gosti poput Timothyja Daltona, Kim Basinger, Kim Cattrall, Tommy Lee Jonesa i Jamie Lee Curtis.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara