Druga strana Vip Opena: Atraktivne ljepotice i poznati Hrvati na Jarunu

OVOGODIŠNJI, četvrti po redu turnir odbojke na pijesku, Vip Open zatvoren je humanitarnim mečom poznatih faca s estrade koji su na Jarun došli pokazati da i oni, osim što se u slobodno vrijeme umješno smiješe objektivima fotografskih aparata, znaju jako dobro baratati s loptom. Odbojku na pijesku zaigrali su: Dubravko Šimenc, Mario Valentić, Luka Vidović, Natko Zrnčić Dim, Rene Bitorajac te plesač Istvan Varga, kojemu koraci na pijesku idu gotovo jednako dobro kao i na plesnom podiju.

Slavni natjecatelji nagrade od trideset tisuća kuna odrekli su se u korist Paraolimpijskog odbora, još jednom dokazujući da su hrvatske zvijezde itekako sklone humanitarnim izazovima, a ono što je na Jarunu bilo primjetno jest da osim spomenutih slavnih natjecatelja, ostale zvijezde za odbojku i nisu bile previše zainteresirane. VIP uzvanici većinu su vremena provodili u velikom šatoru smještenom iza glavnih tribina te uživajući uz koktele i kanapeiće pretresali što ima novoga na hrvatskom zvjezdanom nebu.

Mečeve su pratili Boris Mirković i Rene Bitorajac, koji je u humanitarnoj utakmici i sudjelovao, dok su se Iva Šulentić, Ana Ugarković, Mario Mlinarić, Istvan Varga i ostatak malobrojne slavne ekipe  zabavljali uz Jelenu Radan i grupu Meritas, koje su bile zadužene za glazbeni dio programa. Osim odbojkaša i odbojkašica pažnju su plijenile  lijepe hostese kojih, kao i uvijek, nije nedostajalo i navijačice koje su svojom koreografijom oduševile publiku, a vjerujemo i natjecatelje.

Nagradna igra Vip Opena i Indexa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vip Open vas nagrađuje svakoga dana, a današnji dobitnik osvaja Vipme komplet Sony Ericsson V640i! Sve što trebate napraviti jest točno odgovoriti na nagradna pitanja.

Točne odgovore s osobnim podacima (ime, prezime i kontakt broj) u mailu naslovljenom s Vip open-nagradna igra pošaljite na index.nagrada@gmail.com. Dobitnika ćemo o nagradi, kao i njezinom preuzimanju, obavijestiti mailom. Sretno!

1. Tko je pobijedio na Vip openu ove godine?
a) Xu – Wu iz Kine
b) Nummerdor – Schuil iz Nizozemske
c) Ricardo i Emanuel iz Brazila

2. Tko je pobijedio na prvom Vip openu 2005. godine?
a) Kais – Vesik iz Estonije
b) Williams – Metzger iz SAD-a
c) Marcio – Fabio iz Brazila

V.V.
Foto: Vlatka Hren

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara