Duško: Oni se u Big Brother kući kupaju svaki dan, ja ne mogu jer bih se prehladio

Foto: vb4.emotions.rs

NAKON što je u Big Brother kući održana prva svadba između Milana i Eme, ukućani su morali opet pospremati dvorište. Ipak, uzeli su si slobodno poslijepodne te su nakon ručka odmarali. Lester je oprao posuđe, a Soraja je izmasirala Marijanu dok je Džorž masirao Milu. Nekolicina stanara se sunčala u dvorištu, a kasnije su im se pridružile i neke stanarke. Tijekom dana stvorio se i red ispred kabine za pušenje jer unutra može biti samo jedna osoba.

Duško: U kući mi je bilo neugodno jer se stanari kupaju svaki dan, a ja ne smijem da se ne prehladim

Dok su se oni odmarali, stanari na otpadu bili su vrijedni. Osim što su razvrstavali otpad, pripremili su ručak, a Nirmal je bio kavalir pa je dao nove rukavice za čišćenje jedinoj djevojci na otpadu. Duško je tijekom četvrtka bio vidno bolje volje. Naime, u srijedu navečer ostali stanari nagovorili su ga da ostane u showu. Priznao je kako ga je u kući bilo sram jer se ostali stanari kupaju svaki dan, a on to ne može jer će se prehladiti. Rekao je i kako ih razumije jer su mladi, ali on nema tu naviku. Preko ljeta se, kađže, kupa svaki dan, ali preko zime svaki treći dan.


Mila negira simpatije između nje i Nikole, stanari joj ne vjeruju

Tijekom odmaranja, Slavica je stanarima pričala o svom bivšem suprugu Arsiju koji ju je čekao 20 godina, a dok su išli u školu bojala ga se jer je on bio dečko iz grada, a ona cura sa sela. Govoreći o simpatijama, Mila je negirala kako postoje iskre između nje i Nikole iako svi ostali stanari misle upravo suprotno. Sinoć su zajedno prali suđe i razgovarali dok su ostali stanari spavali.

Nemešu se sviđa Bojana

Kako su oboje sportski tipovi, Nemeša je odmah privukla Bojana. Iako nije izravno rekao o kojoj se stanarki radi, svima je jasno zbog načina kako komunicira s njom te koliko pažnje na nju obraća. Dok Nemeš pati za Bojanom, Nikola je odlučio prestati pušiti te se želi dovesti u fizičku formu. Ipak, Nemeš tvrdi kako je Nikolina motivacija za takvo nešto Mila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Marijana i Nemeš postaju agresivci ako piju alkohol

Kad je Nemeš otkrio kako ne smije piti dok je u kući jer postane agresivan pa su mu to čak i prijatelji zabranili, Marijana je rekla kako ne smije ni ona jer je također agresivna te predložila da se međusobno paze kad u kuću stigne alkohol.Nirmal na otpadu pronašao televizor pa sad mogu pratiti zbivanja u kući

Tijekom razvrstavanja otpada Nirmal je pronašao televizor. Veliki Brat im je stoga dao da gledaju što se događa u kući. Iako im je trenutačno sve zanimljivo, Dušku je najdraže gledati Soraju s kojom je ostvario prvu komunikaciju u kući.

Mila: Dok sam imala 15 godina, pretuklo me 20 cura

Dok u kući nastaju prve ljubavne iskre, Marijana je počela koketirati s većinom muškaraca. U razgovoru tijekom dana među nekolicinom ukućana Mila je priznala kako ju je, kad je imala 15 godina, pretuklo čak 20 drugih cura, ali nije otkrila zašto.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara