Duško želi biti kao Arnold Schwarzenegger, a Soraja se pita tko je to

Foto: vb4.emotion.rs

STANARI Big Brother kuće današnji sunčani i topli dan odlučili su iskoristiti za "hvatanje boje" pa su se razgolitili. Lester, Nikola, Dražen i Nemeš su poskidali svoje majice, ali djevojke im se ipak nisu pridružile. Mila, Tamara i Marijana su u dvorištu vježbale svoju točku za tjedni "cirkuski zadatak". Među njima je bilo i manjih nesuglasica, ali kako ne bi kvarile ovaj divan dan, riješile su to bez većih poteškoća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dok je u kući Ema brisala podove, Bojana, Slavica i Nikola su razgovarali o svemoćnom Big Brotheru. Slavica je razmišljala postoji li mogućnost da joj Big Brother smanji kilograme, jer smatra da se ugojila. Džordž se ne pouzdaje ni u koga već sam vježba, što na traci, što u dvorištu. Radiša se ugledao na Džordža i odlučio povesti računa o svojoj kilaži pa je trčao kroz kuću koristeći svaku priliku kako bi počastio ukućanke poljupcem.

Na otpadu se također uživa u sunčanju. Podmlađeni Duško se pokušava dopasti Soraji na sve moguće načine. Jedan od mnogih je i sunčanje bez majice. Soraja se sprema prefarbati Duška jer joj se ne sviđa njegova nova boja kose. Odlučila ga je ofarbati u crno. Duško se nije mnogo protivio, jer je ne može odbiti. Čak je zatražio i da ga ošiša jer želi biti kao Arnold Schwarzenegger. Soraja je izjavila kako se ne može sjetiti tko je on pa joj je Horvat pojasnio da je riječ o američkom glumcu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara