Duškova supruga Radojka: U Big Brother kući najviše mu nedostaje seks

Foto: vb4.emotion.rs

DUŠKOVO oduševljenje Sorajom koja mu je stigla na "smetlište" prije dva dana, očito ne jenjava. Jedan od najzanimljivijih stanara Big Brother kuće ne skida ruke sa svoje "miljenice", no njegova supruga tvrdi da joj nimalo ne smeta gledati Duška u takvom društvu. "Nisam ljubomorna. Soraja je lijepa i mlada. Vjerujem da Duško neće zastraniti, ali nikad se ne zna, ako ostane još koji tjedan zatvoren s njom, može se svašta dogoditi", izjavila je Radojka za Kurir. Ona je prije početka showa izjavila kako joj Duško dopušta da ima ljubavnika, a ona isto tako tolerira njegovu "švaleraciju".

Bračni par kod kuće spava u odvojenim sobama, no čini se da to ne utječe na njihov odnos. Ona kaže kako još nisu bili toliko dugo odvojeni te da će joj "srce pući" za njim. Preuzela je njegove poslove, dok on boravi na "smetlištu", no ne želi da napusti show jer im treba novac. Zna da mu je teško tamo, jer Duško teško izdržava boravak u zatvorenom prostoru, no čini se da pričljivom stanaru još nešto nedostaje u izolaciji. "Noć prije nego što je otišao u Big Brother, pričali smo o seksu i rekao mi je da će mu to najviše nedostajati", tvrdi Radojka.

"Taj voli samo sa ženama, njega ne zanima muško društvo"

Duško i njegova obitelj žive u vrlo teškim uvjetima u selu Galibabinac. On i supruga Radojka ne rade, starija kći studira, a mlađa se zaposlila kao konobarica kako bi pomogla plaćati sestrino školovanje. Cijela obitelj živi od mirovine djeda Ljube. "Ma, taj voli samo sa ženama, njega ne zanima muško društvo. Ne zanima ga niti nogomet. Isti Tičko, njegov djed po majci", komentira Duška djed Ljuba.

U međuvremenu je u Big Brother kući napeta situacija, jer svi očekuju Sorajinu "otrovnu strijelu". Big Brother ju je ujutro pozvao u ispovjedaonicu, nakon što se zajedno s Draganom sat vremena u kupaonici šminkala, i rekao joj da ima 90 minuta za odluku koga će pogoditi "otrovna strijela". Stanari su u isto vrijeme obaviješteni da će "strijela" biti odaslana pa nagađaju tko će ovog puta biti na meti. Radašin i Tamara također su dobili novi zadatak od Big Brothera. Moraju stanarima "smetlišta" dostaviti čips i indijske oraščiće, no kad se Tamara raspitala imaju li oraščića u kući, rečeno joj je kako si to ne mogu priuštiti.

Mila ljubomorna na Tamaru, Nemeš izbjegava Marijanu po kući

Tamara je čini se zapela za oko stanarima, osobito Nikoli i Lesteru. Dok su se na dvorištu na istoj ležaljci odmarali Mila i Lester, prišla im je nova stanarka i potpuno zaokupila Lesterovu pažnju. Makedonac je pričao samo s njom, ne obraćajući pažnju na Milu. Kad se Tamara odmaknula, Mila mu je šapnula neka se prestane upucavati drugim djevojkama. Ona je od sinoć počela ponovo poklanjati više pažnje Nikoli pa mu je u razgovoru rekla kako ispod suknje ne nosi donje rublje.

Marijana i Nemeš sinoć su pričali o njihovom odnosu. Ona je željela raspraviti neke stvari s njim i požalila se da joj je žao što nije ušla u BB kuću dok je bila mlađa, jer zna da bi tada bila "slobodnija u svemu". Nakon što su završili razgovor, Marijana je Nemeša odlučila "proganjati" po kući, no on ju je sve očitije počeo izbjegavati. Bojana je u međuvremenu i dalje u dobrim odnosima s njih oboje te trojac često zajedno ide do Pušione. Jutros je Nemeš u blagovaonici pričao Marijani što je sanjao sinoć, no nju je samo zanimalo je li sanjao nju? On je na to kategorički rekao da nije te joj opisao kako je u snu bio vlasnik španjolske hacijende.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara