Dva dana prije smrti srpska manekenka objavila fotku s Ronaldinhom

Dva dana prije smrti srpska manekenka objavila fotku s Ronaldinhom
Foto: Instagram

SRPSKA manekenka i voditeljica Marija Ćurčić, koja si je jučer navečer oduzela život u 26. godini, prije dva dana snimala je reklamu s Ronaldinhom.

"Ostvarujem snove iz djetinjstva", napisala je Marija uz fotografiju s legendarnim nogometašem koji je u Beograd stigao samo kako bi snimio reklamu, i to samo dva dana nakon što su brazilski mediji objavili da je na rubu bankrota te da ima na računu samo šest dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ostvarujem decacke snove ✨ • • • #mozzartbet #commercial #shooting #ronaldinho #model #modellife

A post shared by Marija Curcic (@__chocomuffin__) on

Srpski mediji pišu da za manekenku kažu da nije bila problematična. Živjela je u potkrovlju i prema riječima susjeda živjela je normalan život mlade djevojke. Tijelo su joj pronašli roditelji kad su došli do iznajmljenog stana u kojem je živjela nakon što nije odgovarala na pozive. Kako nije otvarala ni vrata, s policijom su upali u stan i zatekli užasan prizor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Curcic (@__chocomuffin__) on

Telegraf je doznao kako se Marija "popela na stolicu i objesila remenom o gelender", a njezini roditelji potpuno su izvan sebe jer njihova kći, koja nije ostavila oproštajno pismo, ni po čemu nije pokazivala da ima bilo kakve probleme. Inače, Marija je kći poznatog srpskog glazbenika Đorđa Ćurčića, člana benda Del Arno, te novinarke Al Jazeere, Ane Marije Alves Ćurčić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Curcic (@__chocomuffin__) on

Savjetodavnu pomoć suicidalne i depresivne osobe mogu dobiti na više mjesta. U Republici Hrvatskoj postoji nekoliko brojeva telefona za psihološku pomoć:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida KBC Zagreb (radi od 0 do 24 sata): 01 2376 335

Plavi telefon: 01 4833 888

Psihološki centar TESA: 01 4828 888

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara