Dvije godine tajili: "Susjeda pijana otkrila mojoj ženi da sam otac njenog sina"

Dvije godine tajili: "Susjeda pijana otkrila mojoj ženi da sam otac njenog sina"
Screenshot: Youtube

KOLUMNISTICI britanskog Suna Deidre Sanders ovaj put se sa svojim problemom obratio muškarac čiji brak se raspada jer je njegova supruga doznala da je susjedi napravio dijete. 

Draga Deidre: 

Nakon jedne zabave poseksao sam se s našom susjedom. Složili smo se da ćemo to zadržati u tajnosti, ali moja žena je doznala i sad mi je brak mrtav. 

Meni je 27 godina, a mojoj ženi 24. Susjeda, koja živi vrata do nas četiri godine, ima 31 godinu. Inače je vrlo bliska s mojom ženom. 

Prije tri godine se razvela i napravila zabavu da bi to proslavila. Moja žena se jako napila i otišla kući, ali ja sam ostao. Stvari su se otele kontroli i završili smo u krevetu nakon što su drugi gosti otišli. 

Tri mjeseca kasnije rekla mi je da je trudna i da je dijete moje jer ni s kim drugim nije bila posljednjih šest mjeseci. Također mi je rekla da ne želi biti sa mnom niti mi razoriti brak pa smo se složili da ćemo sve držati u tajnosti. Obećala je da djetetu nikad neće reći tko mi je otac. Mali sad ima dvije godine i jako mi sliči. To je čak i moja žena primijetila kad je vidjela moje slike iz djetinjstva, ali rekao sam joj da je to slučajnost. 

Prošle godine susjeda si je našla dečka i činilo se da su sretni zajedno, no nedavno su prekinuli i sad ona neprestano pije. Prošlog tjedna pozvala je moju ženu na koju čašicu. Kad je moja supruga stigla k njoj, ona je već bila pijana, a kad su još malo popile, izletjelo joj je da sam ja otac djeteta. 

Moja žena je pobjesnila i izbacila me iz stana. Rekla je svim našim prijateljima i obitelji i sad ni oni ne žele imati veze sa mnom pa sam prisiljen spavati u autu. Pušta me u kuću samo na 15 minuta da se mogu istuširati prije odlaska na posao. Bio sam budala. Kako da sad sredim svoj život?

Deidre odgovara: 

Da, bio si budala, a pogotovo se brinem za dvogodišnjaka čija mama previše pije i koji ne zna tko mu je otac. On sad plaća cijenu tvoje gluposti. 

Reci svojoj ženi da ti je žao i da si zabrinut za svog sina. Razgovaraj sa susjedom o tome koliko njeno opijanje šteti tom djetetu. Svi se morate probuditi i napraviti ono što je najbolje za njega. 

Ako želiš imati bilo kakvog utjecaja na to, moraš napraviti test DNK kako bi dokazao da si mu otac. U tom slučaju ćeš ga morati uzdržavati, ali on to zaslužuje isto kao što zaslužuje da se uključiš u njegov život i voliš ga. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara