Dvije rečenice: Milijarder tvrdi da je ovo najbolji savjet koji je ikad dobio

Dvije rečenice: Milijarder tvrdi da je ovo najbolji savjet koji je ikad dobio
Foto: EPA

MARK CUBAN poduzetnik je i investitor čije se bogatstvo procjenjuje na oko 4,3 milijarde dolara, a sad je za Business Insider otkrio koje savjete smatra najboljima koje je dobio u životu.

Riječ je o dvije veoma jednostavne rečenice: "Danas si najmlađi što ćeš ikad biti. Živi tako."

"Taj savjet sam dobio od oca. Poanta je bila da počinjemo misliti da smo stari kako dosežemo veći broj godina. Tada se osvrnemo unatrag i shvatimo koliko smo zapravo bili mladi, a da nismo iskusili stvari koje smo željeli jer smo mislili da smo stari", objasnio je Cuban.

Dakle, napravite sve ono što želite. Nemojte si nikad dopustiti da morate izgovoriti rečenicu: "Eh, da sam barem..." Možda zvuči otrcano, ali žaljenje za nečim je uvijek teže od toga da pokušate, pa makar i ne uspjeli.

Inače, Mark Cuban široj je javnosti poznat kao vlasnik kluba Dallas Mavericks, a jednom je prilikom izjavio da se recept za poboljšanje NBA lige krije u našoj regiji, točnije u Sloveniji. "Da mi naše klince u što ranijoj dobi pošaljemo u Sloveniju da se educiraju, NBA liga bi bila tisuću puta bolje mjesto. Slovenci samo uče kako igrati košarku, dok naši ovdje samo uče o zakucavanju i izradi fancy videa za YouTube", rekao je Cuban 2018. godine kad su ga upitali za mišljenje o slovenskoj NBA zvijezdi Luki Dončiću

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara