Dvoje kandidata ispada iz "Survivora"

U VEČERAŠNJOJ emisiji "Survivora" vidjet ćemo iskrcavanje kandidata na otok, pronalaženje lokacija na kojima će biti smješteni, kao i ispadanje dvaju kandidata.

Naime, odmah po dolasku na otok iz svakog plemena ispada po jedan član koji odlazi u "rezervu". Svako pleme iz šešira vadi jedno ime i natjecatelj s najviše glasova je onaj koji prvi odlazi kući. I vraća se ukoliko netko od kandidata, iz bilo kojeg razloga, mora napustiti otok.

Natjecatelji su podjeljeni u dva plemena, Amos i Petros. Pleme Amos, što dolazi od grčke riječi pijesak, je smješteno na pješčanoj plaži. Njihova boja je žuta, a pleme čine Šaneta, Mladen G., Iva, Vladimir, Lidija, Ivan, Tanja, Filip, Silvija i Mihajlo.

Petros je grčka riječ za stijene, a pleme Petros, čija je boja crvena, smješteno je na stjenovitom dijelu obale. Članovi plemena su Mirjana, Mladen K., Kristina, Ivica, Dvina, Vazmenko, Ana Marija, Vedran, Tea i Sasha.

Svako pleme je, kako piše T portal, dobilo sanduk u kojem se nalazi nož za ribu, mačeta, sjekira, zastava plemena, veliki kompas, mapa plemena (s ucrtanim lokacijama – WC, voda, pošta), petrolej za petrolejku, lopatica, zaliha riže, posuda za kuhanje, pribor za prvu pomoć, užad različitog profila i nepropusna tenda.

Emisija je na rasporedu u 20.50 sati na drugom programu HTV-a.

(Foto: 24sata)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara