Ecija Ivušić nakon prekida s nogometašem: "Ne volim kad netko petlja"

Ecija Ivušić nakon prekida s nogometašem: "Ne volim kad netko petlja"
Foto: Instagram

ECIJA Ivušić baš se trudi motivirati sebe i svoje pratiteljice na Instagramu. Lijepa voditeljica uz svoje fotografije često objavljuje opširne i zanimljive opise, a sada je nadmašila samu sebe porukom uz opis seksi fotke dekoltea.

"Znam bit bossy, nekad i sassy, al pretežno sam just messy. Tipa padnem/spotaknem se jedno 2, 3 puta dnevno (u ravnim cipelama), zabijam se u identični rub u stanu i imam resident masnicu na bedru već mjesecima. Imam i bar jednu mrlju od čokolade na dnevnoj bazi.
Mrzim ravnu kosu (dosadna je) i ravne cipele (jer u njima padam). Ne volim ljude kojima je sve ravno (dosadno im je), ne volim ni ravnice (prerevne su)", započela je Ecija poruku na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Znam bit bossy 💁🏻‍♀️(3), nekad i sassy 😏(2), al pretežno sam just messy 🐒(1) 🤷🏻‍♀️. Tipa padnem/spotaknem se jedno 2, 3 puta dnevno (u ravnim cipelama), zabijam se u identični rub u stanu i imam resident masnicu na bedru već mjesecima. Imam i bar jednu mrlju od čokolade na dnevnoj bazi. Mrzim ravnu kosu (dosadna je) i ravne cipele (jer u njima padam). Ne volim ljude kojima je sve ravno (dosadno im je), ne volim ni ravnice (prerevne su). Volim petlje i čvorove, smiruje me kad ih raspetljavam. Ne volim kad netko petlja. Petljaju se stvari, ne ljudi. Nekad se probudim i pomislim da sam komplicirana, onda razmislim i shvatim da stvarno jesam. Ali toliko jednostavno komplicirana da me to čini svojom. A dobro je biti svoj. Loše je svojatati. I još gore je biti tuđi. Nitko nije došao do cilja šetajući po ravnici, bez ijednog čvora i modrice koju nije pokupio putem. Jer život je jedna velika petlja. Hvala bogu postoji nešto što puno toga može raspetljati u nama. Zove se ljubav. Ali prema sebi. Jer prvo sebe otpetljaj, pa onda možeš i sve ostale čvorove koji se nađu na putu. A do tada krivudaj, zabijaj se, nosi ponosno masnice, mrlje i ožiljke jer sve je to put do tvoga cilja. Ali ipak možda razmisli da promijeniš te cipele ako u njima stalno iznova padaš 🤓🐒💖 . . . #ecipeciquotes #bossy #sassy #messy #sundaythoughts #saturdayvibes

Objavu dijeli Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

"Volim petlje i čvorove, smiruje me kad ih raspetljavam. Ne volim kad netko petlja. Petljaju se stvari, ne ljudi. Nekad se probudim i pomislim da sam komplicirana, onda razmislim i shvatim da stvarno jesam. Ali toliko jednostavno komplicirana da me to čini svojom. A dobro je biti svoj. Loše je svojatati. I još gore je biti tuđi. Nitko nije došao do cilja šetajući po ravnici, bez ijednog čvora i modrice koju nije pokupio putem. Jer život je jedna velika petlja. Hvala bogu postoji nešto što puno toga može raspetljati u nama. Zove se ljubav. Ali prema sebi. Jer prvo sebe otpetljaj, pa onda možeš i sve ostale čvorove koji se nađu na putu.A do tada krivudaj, zabijaj se, nosi ponosno masnice, mrlje i ožiljke jer sve je to put do tvoga cilja. Ali ipak možda razmisli da promijeniš te cipele ako u njima stalno iznova padaš", zaključila je voditeljica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara