Edita napustila Farmu, pale i suze

Edita napustila Farmu, pale i suze
Foto: Press

EDITA je kao druga duelistica odabrala dvoboj izdržljivosti na cijevi. Nakon gotovo sat vremena i dodatnog tereta, Edita se pustila s cijevi i tako Juricu plasirala u finale.

Iako su je Anica i Saša molili da se ne pusti, Edita više nije mogla izdržati. Njezin najvjerniji dvojac nije ni pokušao sakriti suze. "Ne želim vidjeti suze od vas dvoje zato što ste na tronu, na visinama koje nitko neće dostići ovdje. Nitko nije imao ljude kao što sam ih ja imala. To ste vas dvoje", obratila se Edita Anici i Saši s knedlom u grlu i dodala: "Volim vas najviše na svijetu."

Nova gazdarica farme je Anica, a Edita ju je savjetovala da ne bude gazda kao što je to bio Saša, već da lupi šakom o stol. "Otplešite moslavačko kolo najbolje na svijetu! Nemojte me osramotiti jer nosite svetinju!", za kraj im je zaprijetila Edita.

Nakon napetog dvoboja održano je i tradicionalno sijelo na kojem su farmeri ocijenili Sašino gazdovanje proteklog tjedna. Svi palčevi dignuti u zrak pokazatelj je zadovoljstva Sašom kao gazdom. Anica je sada preuzela ulogu gazdarice te odmah najavila da neće dopustiti rasipanje dukata na luksuz koliko god joj to pušači zamjerili. Nakon napornog dana farmeri su se malo opustili uz tamburaše, no neki nisu bili toliko raspoloženi za veselje.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara