Edo Maajka odbio Kosoričin poziv na kavu

JADRANKI KOSOR toliko su se svidjeli stihovi koje je za nju napisao Edo Maajka da ih je shvatila malo predoslovno i pozvala repera u Banske dvore na kavu.

"Kupiću auto, kupiću motor samo da me pogleda Hebranka Kosor, prodaću kafanu, platiti joj kampanju... prodaću sve i nebo i more pa da i ja vidim Banske dvore" - početni su stihovi pjesme posvećene Kosorici koja je premijerno izvedena u "Zlikavcima".

Jadranka Kosor bila je oduševljena pjesmom, ili činjenicom da joj je netko posvetio istu, pa možda nije imala vremena malo pažljivije pročitati tekst. Stihovi "Jadranka ti si moja slatka tajna, zar od mene važnija bila je kampanja, reci, reci bona de priznaj mi sve, oćul ikad biti tebi važan kao HDZ", bili su dovoljni da se potpredsjednica Vlade raspameti i pozove Edu na kavu.

"Nasmijala sam se, sviđaju mi se stihovi. No, zanimaju me mnogi detalji, prvenstveno kako je nastala pjesma. Zato poziva Edu Maajku na kavu. Voljela bih ga upoznati i sa zadovoljstvom ću popiti kavu s njim" – rekla je za Jutarnji list.

Edi je sve to bilo zabavno. Kaže da je Jadranka bila prvi ženski predsjednički kandidat, a kako joj nitko nije poručio da je zaljubljen u nju, to je napravio njegov lik iz Zlikavaca, Slovenac Bojan.

"Njezina reakcija mi je smiješna, ali je razumijem – pa i meni je pjesma odlična, iako je ona, čini se, nije razumjela na pravi način. Ne znam kakva je Jadranka Kosor privatno, ali ja definitivno nisam njezin obožavatelj" – izjavio je Edo dodavši da na kavu vjerojatno neće otići jer ne zna što bi s njom pričao.

Sve joj je ionako lijepo rekao u pjesmi, ali, kako to već biva sa ženama, potpredsjednici Vlade nikad dosta. "Srce tužno jer dadoh onoj ženi, sve što je mislila o Stipi rekla je meni, da me mrzi, da sam partizan, da sam izdajnik, da sam šarlatan, da sam cigan, pa šta da jesam, kad moje srce za drugu ne zna". Ona hoće još.

Zato dragi branitelji, shvatite napokon koji je pravi put do ženskog srca i kako istu šarmirati da bi dobili jedan sastanak. Papir i olovku u ruke i ministrica je vaša.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara