Edo Maajka predstavlja best of album u Aquariusu

Foto: Marina Filipović Marinshe

EDO MAAJKA predstavlja svojevrstan best of album "Spomen ploča" u petak, 18. lipnja u klubu Aquarius. Na albumu će se naći najpoznatije pjesme jednog od najcjenjenijih repera na Balkanu, ali u novim aranžmanima i produkciji te po prvi put odsvirane s bendom koji je Edo okupio. Upravo zbog toga može ih se nazvati potpuno novim pjesmama.

"To je taj zvuk, to sam ja. Novi aranžmani, prepoznatljivi dijelovi s novim zaraznim bas dionicama. Ovaj best of radim kako bih zaokružio nekako zadnja četiri albuma i svoje dosadašnje djelovanje na sceni. Također se vraćam svirkama s bendom, što ne znači da ću prestati raditi u DJ varijanti jer volim oboje", kaže poznati reper.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sprema se i novi materijal

No, osim nove varijante starih pjesama, Edo radi i na svježem materijalu. "Ovo je i uvod u novi materijal koji se nadam završiti što prije i koji će imati ovakav sound kakav smo uspjeli stvoriti na `Spomen ploči`. Luka Zuzić je odradio nevjerojatan posao s brass dijelovima, pogodio je točno ono što sam htio i o čemu smo razgovarali prije samog rada na ploči. Imamo i par novih stvari za širu javnost, a to su dvije pjesme s materijala Trnokop koji je trebao biti vani prošle godine. Morali smo ih malo smekšati da bi se uklopile u ostatak albuma", kaže Edo.

Kako zvuče novi Edini aranžmani poslušajte u petak u Aquariusu. Ulaznice se u pretprodaji po 40 kuna, a na dan koncerta upad će se plaćati 60 kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara