Edo Maajka: U Hrvatskoj će mi jebati mater jer repam sa Srbima

ZAGREBAČKO-BOSANSKI rapper Edo Maajka večeras će nastupiti u beogradskom SKC-u. Povodom nastupa u Srbiji Edo je dao intervju srpskom tabloidu Kurir, u kojem je ustvrdio da će mu "u Hrvatskoj jebati mater" jer na novo albumu surađuje sa srpskim reperima, ali i da ga to uopće ne brine.

Edo Maajka, pravim imenom Edin Osmić, po prvi će put nastupiti u Srbiji, a u razgovoru za Kurir je demantirao medijske napise prema kojima je dugo vremena izbjegavao nastup "tamo daleko" jer se, navodno, plašio reakcija tamošnje publike.

"Nije to uopće zbog neke frke. Jednostavno, trebalo je vremena da upoznam neke ljude sa kojima bih dogovorio nastup, a SKC je za mene kultno mjesto. Taj klub mi puno znači jer je tamo započeo karijere cijeli "novi val", oni bendovi koje volim. Više mi Slovenija, Hrvatska i Bosna nisu izazov i sada želim da Beograd razvalim dobrom svirkom." - kazao je Kuriru najbolji rapper s ovih prostora.

Novinare srpskog lista zanimalo je kako to da Edo nikad ne ističe da je iz istog grada kao i Lepa Brena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znao sam je tu i tamo iz zajebancije spomenuti na koncertima, kao "Da i vi znate da je meni Brena susjeda?!", mada je ne znam osobno. Ona je žena koja je vladala na ovim prostorima. Nisam upućen tko je od nje preuzeo taj primat u Srbiji, ali gledao sam nedavno njen intervju na HRT i primetio da i dan danas super izgleda, što dokazuje da su Brčanke dobre pičke." - kazao je Edo, pa dodao kako mu je unatoč razlici u godinama, Brena privlačnija od najveće srpske turbo-folk zvijezde Cece.

Za kraj je otkrio da će na svom novom albumu "Stigo ćumur" surađivati s dva srpska rappera, što bi mu moglo donijeti neželjene reakcije u Hrvatskoj.

"Što se tiče samog albuma, na njemu imam goste iz Beograda, Ajs Nigrutina i Viktora, i već sada se spremam na to da će mi u Hrvatskoj zbog toga jebati mater. Ali, baš me briga. Ostali glazbenici na prostoru ex-Juge su pičke, jer namjerno izbjegavaju raditi sa ljudima druge nacionalnosti, jer se plaše prozivanja. Mene boli kara za sve to!" - zaključio je Maajka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara