Edward Maya u Sevinom "Bradu Pittu" prepoznao svoju pjesmu: Mislim da je ovo "Stereo love"

Foto: Screenshot YouTube

POZNATI radijski voditelj Narodnog radija Dalibor Petko u svom je Glazbenom showu odlučio napraviti zanimljiv eksperiment. S obzirom da je ugostio velike svjetske glazbene zvijezde Edwarda Mayu te Russella Smalla iz Freemasonsa i Simona Marlina i May Reicha iz Shapeshiftersa, dao im je da procijene neke od naših najvećih hitova prošle godine. Najzanimljiviji komentar dao je Maya koji je u Severininom "Bradu Pittu" prepoznao svoj veliki hit "Stereo love".

Ekipa je Colonijinoj pjesmi "Nedodirljiva" dala odlične komentare, a pogotovo Indiri nazivajući joj glas - odličnim, bez obzira što nisu razumjeli o čemu pjeva: "Pjesma je komercijalna, malo sladunjava ali jasno je zašto je hit na radiju". Sljedeća na redu bila je "Razmažena" Jelene Rozge, koji su popratili komentarima da je pjesma veoma dramatična i da "diže" ali nije nešto što bi puštali. Pitali su kako se zove izvođačica i rekli da su uvjereni da je dotična predivna osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi upit za Magazinov "Maslačak" bio je: "Radi li se o istoj osobi?", misleći na prethodnu Rozgu. Dok se Mayi svidjela pjesma koju je nazvao kombinacijom balkanskog i modernog zvuka, Small je rekao da zvuči kao loša ABBA. Dečki iz Shapeshiftersa su rekli da je pjesma kao srpski folk, da je nekima super, ali njemu nije ništa posebno.

Kad je Edward Maya čuo Severinin hit "Brad Pitt", nasmiješio se pokazujući aparatić koji nosi i prepoznao svoju pjesmu: "Mislim da je ovo `Stereo love`". Ostali su se zezali na račun pjesme pokušavajući odgonetnuti zašto se tako zove jer nisu čuli da Seve spominje holivudskog ljepotana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara