Egzotično vjenčanje Rija Ferdinanda: Sova će doletjeti s prstenjem

ENGLESKI nogometni reprezentativac i igrač Manchester Uniteda Rio Ferdinand priprema posebno (skupo) vjenčanje u kolovozu ove godine za svoju dugogodišnju zaručnicu Rebeccu Ellison. Ceremonija će se odviti u dvorcu Peckforton u Cheshireu na sjeveru Engleske, a prihvatili su i posebnu ponudu poznatih organizatora vjenčanja - da im burme dostavi sova!

Sova Ollie nastup s prstenjem odradila je perfektno već na šest vjenčanja

Glavni trener životinja u dvorcu, Mike Roberts, ispričao je da egzotičnu sovu u svojoj ponudi imaju već godinu dana, otkad je Ollie slučajno doletjela u dvorac. Mike trenira Ollie svaki dan, a već je na šest vjenčanja doletjela s prstenjem.

"Nikad ništa nije pošlo po zlu. Ollie je jako disciplinirana, ovaj zadatak shvaća ozbiljno", rekao je Robert koji je naučio sovu Ollie da u trenutku izgovaranja bračnih zavjeta doleti u kapelicu i sleti na ruku vjenčanog kuma s baršunastom košaricom s vjenčanim prstenjem. I Ferdinandov kum morat će proći trening kako bi sve prošlo po planu.

"Nije to ništa zahtjevno, ali oduzet će mu po prilici sat vremena. Moramo mu ubiti strah od sove. Ona ne smije primijetiti njegovu nervozu. Ollie je ionako ta koja cijeli posao obavlja sama. Kad sleti na njegovu ruku, koju će prepoznati po posebnoj rukavici, namjestit će se kako bi kum što jednostavnije uzeo prstenje. Čim obavi posao, Ollie će doletjeti do mog ramena, a ja ću stajati odmah iza kuma", objasnio je Roberts u razgovoru za Telegraph.

Rio Ferdinand i Rebecca zajedno su više od sedam godina i imaju dva sina, Lorenza i Tatea. No Rebecca je cijeli život sanjala o svojem posebnog danu, pa joj je Rio odlučio pružiti nezaboravan dan.

H.M.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara