Ekskluzivni video: Slavica Ecclestone i Todorićevi za Index o Mišinom trijumfalnom ukazanju u Areni

Snimatelj i montažer: Tomislav Brdjanović
Fotograf: Goran Perešin

POVRATAK kralja se dogodio u punom smislu riječi, jer svaka čast onim "intimnim" koncertima koje održava u Roku, Petici ili Bestu, ali za njega su ipak najveće pozornice. Mišo i njegova publika su u Areni pokazali tko je najbolji i najveći.

Miši nisu odoljeli ni mnogi celebrityji, a neke koje nemamo prilike vidjeti tako često pronašli smo iza kulisa spektakla te su stali pred kameru Indexove ekipe.

Mišo je pred oko 15 tisuća do srži lojalnih fanova u najvećoj hrvatskoj dvorani dokazao kako je njegova veza s publikom neraskidiva: "Pitaju me zašto nemam prateće vokale. Odgovaram im kako je moja publika najbolji zbor koji postoji i da su to najbolji prateći vokali."

U vrhunskoj formi, praćen jednako raspoloženom publikom pristiglom iz cijele Hrvatske, Mišo je prošao cijeli svoj "greatest hits" repertoar. Emotivni i glazbeni vrhunci bili su dakako: "Ostala si uvijek ista", "Najljepše su oči moje majke", "Dalmatino" i ponajviše "Grobovi im nikad oprostiti neće."

Set je s jednim izlaskom na bis  trajao je više od dva i pol sata i može se reći kako nema obožavatelja koji je s Mišinog koncerta otišao nezadovoljan, podjednako ispunjen inspirativnim i inspiriranim izvedbama Mišinih evergreena, kao i njegovim uvijek zanimljivim intermezzima, u kojima objašnjava zašto se BBB i Torcida ne smiju tući "ima nas četiri milijuna kao u Londonu, nemojte ići jedni na druge" ili kada apelira na mlade da ne voze pijani poslije koncerta kako ne bi bili dio crne statistike. Podsjetio je MMK i kako je 1992. odbio pjevati u Istri "jer nije mogao pjevati i plesati u jednom dijelu Hrvatske dok se u drugom gine".

Ipak, najimpresivnija je bila atmosfera na koncertu, jer kao što Legenda živi i pjeva usprkos svemu, tako se i njegova publika neprestano regenerira i regrutira naraštaje od "7 do 77", a upravo to je bilo vidljivo na ogradi, u prvim redovima koncerta, gdje su predstavnici svih uzrasta dali si oduška uživajući bez zadrške u Mišomaniji koja je zahvatila Arenu.

Nakon koncerta Mišo je ekskluzivno za Index (kako je rekao "najbolji portal u Hrvatskoj, a i šire") podijelio impresije s koncerta, a nije izostao ni njegov osvrt na ostalu problematiku; od mp3 zapisa s njegovom glazbom, do podsjećanja na priče s Franjom Tuđmanom o valorizaciji Domovinskog rata.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara