Ekskluzivno: Video snimka sa snimanja nove Playboyeve duplerice!

PROŠLOG vikenda imali smo zadovoljstvo prisustvovati snimanju nove duplerice hrvatskog izdanja Playboya, s kojeg vam donosimo i ekskluzivni video materijal.

Snimanje plavokose ljepotice Anite održano je na Hvaru, točnije na hvarskoj tvrđavi, u zatvoru i na plaži. Anita će se u sljedećem broju Playboya, koji na kioske dolazi u srijedu, pojaviti na duplerici.

Fotografije koje će biti objavljene u Playboyu snimio je Riječanin Rino Gropuzzo, stilist i modni dizajner bio je Toni Rico, dok se za šminku i frizuru pobrinula  Maja Herdoman.

Anita iz Varaždina, u čiju smo se ljepotu i osobno uvjerili, želi postati pjevačica, a nedavno je dobila angažman u heavy metal filmu koji se snima u Hrvatskoj a producira ga australska kuća "Metal Warriors".

Javno snimanje kadrova za film dogodit će se u četvrtak 2.9 u zagrebačkom klubu Močvara, a svim posjetiteljima Indexa za kraj donosimo posebnu poslasticu – video materijal sa snimanja duplerice na Hvaru. Glazbena pozadina snimke pripada grupi Undercode, koja će svirati i u gorespomenutom filmu. Uz standardnu opasku da filmić nije za mlađe od 18 godina, uživajte!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anita - streaming WMV 64 kbps

Anita - streaming WMV 128 kbps

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara