Električne četkice za zube čine veliku razliku

Električne četkice za zube čine veliku razliku
Foto: Press

NE KAŽE se uzalud kako je lijep osmijeh najljepši ukras lica. Zdravi i bijeli zubi pokazatelj su odnosa prema dentalnom zdravlju. Baš zato, Philips pokreće svoje najnovije inovacije u zdravstvenom i tehnološkom prostoru i stvara Philips Sonicare DiamondClean četkice za zube koje nude niz rješenja za oralnu zdravstvenu zaštitu. Ne čudi što se sve više i više pažnje poklanja pravilnom odabiru sredstava za dentalnu higijenu pa se tako vjerno kupuje omiljena pasta za zube, a sve veće rasprave vode oko najboljeg odabira četkice za zube. 

Brojni će se stručnjaci složiti da električne četkice imaju prednost nad tradicionalnim četkicama. Električna sonična četkica za zube koja pripada u skupinu električnih četkica i čini pranje zubi jednostavnijim i učinkovitijim, radi na principu sonične tehnologije koja brzim pomicanjem vlakana ostvaruje izvanrednu čistoću. Prilagođava se zubima, desnima i prostoru između njih te finalno i temeljito čisti zube. 

Najnapredniji model sonične četkice za zube – Philips Sonicare DiamondClean, koju stomatolozi diljem svijeta, a odnedavno i u Hrvatskoj, preporučuju kao najbolje rješenje za svakodnevnu njegu zuba i desni već na prvu oduševljava upečatljivim dizajnom i bojama među kojima će svatko moći odabrati četkicu prilagođenu svom stilu. Jedna od najatraktivnijih karakteristika osobe je upravo njezin osmijeh.

U današnje moderno vrijeme svi želimo imati bijeli i proporcionalni osmijeh koji rijetko koga ostavlja ravnodušnim. Baš zato, sljedeći put kada se budete pitali klasična četkica za zube ili električna četkica za zube, potražite odgovor u nevjerojatnim performansama DiamondClean četkice za zube.

Ova sonična četkica za zube, koja pruža najtemeljitiju oralnu higijenu s čak 62 000 pokreta u minuti,  posebna je po tome što uklanja do 7 puta više zubnih naslaga od obične četkice za zube. Također, klinički je dokazano da ova Philipsova četkica poboljšava zdravlje desni u samo dva tjedna i izbjeljuje zube u samo tjedan dana.

U prilog svim dokazima ide i jamstvo od 30 dana povrata novca. S čak pet načina rada – clean, white, gum care, polish i sensitive, ova četkica za zube nudi jedan potpuno drugačiji osjećaj pranja zubi i učinkovitosti. Kao da ste prvi put uistinu oprali zube.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?