Elemental 12. ožujka žari i pali Močvarom

Elemental 12. ožujka žari i pali Močvarom

DOK SE hrvatski i slovenski političari prepucavaju, hrvatski i slovenski glazbenici surađuju punom parom. Tome u prilog ide suradnja zagrebačkog benda Elemental i slovenskog glazbenika Matije Jašarova na pjesmi "U mojoj glavi" koja se nalazi na njihovom posljednjem albumu "Pod pritiskom". Tako će u petak, 12. ožujka, specijalni gost biti Matija Jašarov koji će s Elementalom uživo na pozornici izvesti pjesmu "U mojoj glavi" u remiksiranoj, drum and bass verziji koja je zaposjela vrhove top lista diljem Hrvatske.

Nikako ne smijete propustiti biti u petak, 12. ožujka u Močvari jer će se tog datuma Elemental oprostiti od svog posljednjeg albuma "Pod Pritiskom" koncertom zanimljivog naziva "Rasprsnuće", a istim će najaviti i izlazak novog albuma koji očekujemo u svibnju ove godine. Osim nastupa s Elementalom tijekom pjesme "U mojoj glavi", Jašarov će posjetitelje Močvare uveseliti svojim DJ setom nakon koncerta. Zato svim posjetiteljima preporučamo da otpuhnu prašinu s plesnih cipela i pripreme se za vrhunsku zabavu 12. ožujka u Močvari s Elementalom.
 
Najbolje zagrijavanje za koncert u Močvari Elemental će odraditi koncertima u Varaždinu i Sarajevu. U Varaždinu nastupaju na Help Festu No. 2 - humanitarnom koncertu za djecu oboljelu od leukemije i limfoma, dok u Sarajevu nastupaju u Centru za mlade Grbavica povodom Music Life Partyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena ulaznice je 40 kuna u pretprodaji, 50 kuna na dan koncerta. Napominjemo da je broj ulaznica ograničen kapacitetom kluba, a interes velik pa preporučujemo da što prije osigurate svoju ulaznicu. Mjesta na kojima možete kupiti ulaznice su: Dallas Music Shop (Masarykova 6), No Sikiriki (Nova cesta 88), Kvazi (Jurišićeva 16), Warehouse (Radićeva 25), Shoe Be Do (Importanne galerija), Močvara (Trnjanski nasip bb). Kupite ulaznice na vrijeme i dočekajte "Rasprsnuće" spremni!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara