Elite Look Model: Traži se nasljednica Nine Morić i Tatjane Dragović

Elite Look Model: Traži se nasljednica Nine Morić i Tatjane Dragović

VEČERAS će se u zagrebačkom hotelu The Regent Esplanade Zagreb održati Izbor za Elite Model Look 2008 na kojem će se natjecati 16 djevojaka iz cijele Hrvatske, koje možete upoznati u galeriji fotografija.

Glamuroznu priredbu, koju organizira Snježana Mehun, vlasnica licence ovog prestižnog izbora u svijetu manekenstva, vodit će uzdanice Nove TV, Nikolina Pišek i Daniel Delale, a za glazbu je zadužena Ivana Vrdoljak Vanna. U sklopu večeri, održat će se i humanitarna modna revija modne kuće Mura, koju će nositi mnoga poznata lica iz svijeta glumišta i estrade, a svi će posjetitelji biti u prilici donirati novac za Zakladu Ane Rukavine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modna agencija Elite jedna je od najvećih svjetskih modnih agencija s preko 750 modela sa svih pet kontinenata, poslovnom mrežom od 31 agencije  u vodećim modnim središtima, koja je svoje najbolje manekenke podigla do razine top-modela kao što su Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Karen Mulder, Linda Evangelista, Stéphanie Seymour i mnoge druge.  Od 1983. Elite organizira natjecanje ljepote "Elite Model Look" za mlade i neafirmirane djevojke koje sudjelovanjem dobivaju priliku da na velika vrata uđu u modni svijet poput naših poznatih manekenki  Nine Morić i Tatjane Dragović. 

S.N.
Foto: K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara