Ella Dvornik: Nisi punopravni glazbenik ako ti netko drugi piše pjesme

Ella Dvornik: Nisi punopravni glazbenik ako ti netko drugi piše pjesme

Foto: Borna Čavrag/Index

ELLA DVORNIK sinoć je došla na VIP party H&M s dečkom, Josipom Marićem. "Prozujala" je po novom dućanu u centru grada, ali zbog velike gužve nije kupovala. "Kada sam bila klinka sam išla u Graz, a u posljednje vrijeme do Slovenije. Ali nisam nikakva šopingholičarka, na ljestvici od jedan do deset, dajem si dva. Uvijek kupim ono što mi se svidi na prvi pogled, a to su uglavnom stvari koje nitko drugi ne bi kupio. Tako da baš ne mogu definirati neki stil, odjenem ono što mi se sviđa i što mi dobro stoji. Danas sam vidjela dobrih stvari, ali ću zaobići šoping jer je prevelika gužva", rekla nam je Ella.

Poznata kći slavnog tate Dine uskoro i sama kreće s glazbenom karijerom. "Za desetak dana izlazi mi pjesma. Bit će rock, to je stil koji mislim i dalje održavati. Bit će to neka mješavina britanskog i starog hrvatskog rocka. Mislim da će pjesma više odgovarat mlađoj publici, više je teenage rock nekakav", rekla nam je Ella.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam i sama užasno samokritična, tako da ne bih nikada pustila da izađe nešto što meni nije dobro"

Pjesmu je snimala u Njemačkoj, kod prijatelja u studiju, gdje se odlično snašla. "Već sam kao klinka bila u studiju s tatom, tako da sam znala kako to sve funkcionira, ali je bilo teško. Bila sam u Njemačkoj tri dana i snimala pjesmu tisuću puta, umoriš se od toga", kaže Ella. Dodaje da je svjesna da će biti onih kojima će pjesma biti odlična, ali i onih kojima se neće svidjeti. "Ja sam i sama užasno samokritična, tako da ne bih nikada pustila da izađe nešto što meni nije dobro.  Nekome će se sviđati, nekome ne, ne mogu na to previše utjecati", misli Ella.

"Ubuduće ću sama pisati svoje pjesme, nisi punopravni glazbenik ako ti netko to radi"

Pjesmu nije sama napisala niti uglazbila. "Imali smo već ranije jednu pjesmu, pa samo od nje odustali. Čula sam se s jednim dečkom iz Njemačke, on ima tamo jedan bend, a budući da je moj još u sastavu, on mi je složio cijeli aranžman, ja sam rekla što želim i sve je na kraju super ispalo. Nisam napravila glazbu, nego on, ali da sam je sama radila, tako bih je napravila", rekla nam je buduća pjevačica. Ipak, neke sljedeće pjesme će raditi sama, a stilski će također biti rock. "Sigurna sam da ću sama pisati svoje pjesme jer mislim da nisi punopravni glazbenik ako ti netko drugi to radi", rekla nam je Ella.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara